Λαμία: Τροχαίο με καραμπόλα και τουμπαρισμένο αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 08:02 Λαμία: Τροχαίο με καραμπόλα και τουμπαρισμένο αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδας, όπου εκείνη την ώρα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου κι όλοι πετάχτηκαν έξω να βοηθήσουν!...

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τεσσάρων οχημάτων, σημειώθηκε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης (5/6) στη συμβολή των οδών Αγράφων και Μεγάλου Αλεξάνδρου, έξω από το Διοικητικό και Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Το λευκό Renault Twingo με οδηγό μια γυναίκα φέρεται να παραβίασε το STOP της οδού Αγράφων και να συγκρούστηκε με το μαύρο Opel Astra που κατέβαινε τη Μεγάλου Αλεξάνδρου με δύο νεαρούς επιβάτες.

Αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο όχημα να πέσει διαδοχικά πάνω σε δύο παρκαρισμένα οχήματα και να τουμπάρει στο οδόστρωμα.

Δείτε βίντεο:

Εκείνη την ώρα γινόταν στο Πνευματικό Κέντρο η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου «11:11» και όλοι έσπευσαν να βγουν έξω να βοηθήσουν γιατί ο θόρυβος παρέπεμπε σε σφοδρό τροχαίο.

Η εικόνα που αντίκρυσαν παρέπεμπε τελικά σε βομβαρδισμένο  τοπίο, ευτυχώς όμως κανείς από τους επιβάτες των δύο οχημάτων που εμπλέκονται άμεσα στο τροχαίο δε χτύπησε, ενώ και τα δύο σταθμευμένα ανήκαν σε ανθρώπους που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση