Φθιώτιδα: Άνδρας έχασε τη ζωή του την ώρα που κολυμπούσε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 08:03 Φθιώτιδα: Άνδρας έχασε τη ζωή του την ώρα που κολυμπούσε

Ανασύρθηκε από άλλους λουόμενους που ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ…

Τραγωδία νωρίς το βράδυ της Τρίτης (11/6)  πριν τις 21:00’ στην παραλία Λιβρίχιο Αρκίτσας, με 71χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του την ώρα που κολυμπούσε.

Ο άτυχος άνδρας, όπως και πολλοί άλλοι πολίτες, θέλησαν να αντιμετωπίσουν τη ζέστη με ένα μπάνιο στην πολύ γνωστή παραλία της περιοχής. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό.

Έτεροι λουόμενοι αμέσως έτρεξαν να τον βγάλουν από τη θάλασσα και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης.

Δυστυχώς ήταν αργά για τον 71χρονο, καθώς παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν πολίτες και διασώστες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο.

Προανάκριση διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση