Λαμία: Πέταξαν φόλα στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 08:06 Λαμία: Πέταξαν φόλα στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Την τελευταία στιγμή σώθηκε ο Μαξ. Είχε κινδυνεύσει ένα ακόμη αδέσποτο πριν λίγο καιρό…

Δεν το χωράει ανθρώπου νους, η δηλητηρίαση μέσα στην καρδιά της Λαμίας, ενός άκακου αδέσποτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες ξημερώνοντας Πέμπτη (18/7). Για καλή τύχη του συμπαθέστατου τετραπόδου που ακούει στο όνομα Μαξ και λόγω γήρατος έχει αποκλειστικό στέκι την πλατεία Πάρκου, μία από τις γυναίκες που το ταΐζει, παρατήρησε αστάθεια στο βάδισμα, τρέμουλο και αμέσως μετά το σκυλί δίπλωσε και σωριάστηκε.

Ξεκίνησε να βγάζει αφρούς και αίμα από το στόμα με τη γυναίκα να καλεί αμέσως σε βοήθεια κτηνίατρο. Ο τελευταίος χορήγησε ορό και κατάφερε να κάνει το τετράποδο να αποβάλλει την επικίνδυνη τροφή μένοντας δίπλα του μέχρι τις 4 το πρωί.

Όλα τα συμπτώματα παραπέμπουν σε φόλα, ενώ το ανησυχητικό είναι ότι προ δύο μηνών, είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό με την αχώριστη φίλη του Μαξ, την Μπέλα. Η Μπέλα ως πιο νεαρό και δυνατό σκυλί είχε συνέρθει αμέσως και τότε αξιολογήθηκε ως τυχαίο το γεγονός.

Όμως ακόμη και μετά το τελευταίο συμβάν, φιλόζωος παρατήρησε την Παρασκευή (19/7) πάλι ύποπτο φαγητό σε σημείο που ταΐζουν τα αδέσποτα. Συλλέχθηκε και από τα αποτελέσματα της εξέτασης θα δρομολογηθούν και οι επόμενες κινήσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση