Γυναικοκτονία στη Λαμία: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 07:42 Γυναικοκτονία στη Λαμία: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές εικόνες στη συνοικία του Παγκρατίου…

Τραγωδία το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) στο Παγκράτι Λαμίας με 65χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει την 59χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια να βάζει τέλος και στη δική του ζωή!

Την ησυχία του ζεστού απογεύματος στη συνοικία του Παγκρατίου, διέκοψαν οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν πολλά τετράγωνα μακριά και έβγαλε όλη τη γειτονιά στο δρόμο.

Δυστυχώς όταν κάποιος από αυτούς μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού είδε την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο κρεββάτι πυροβολημένη στο στήθος, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο δράστης και αυτόχειρας ήταν νεκρός στον καναπέ και σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport είχε βάλει την καραμπίνα στο στήθος του και τράβηξε την σκανδαλη βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 65χρονο Λαμίωτη, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος φέρεται να ζήλευε παθολογικά την 59χρονη γυναίκα του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν προηγήθηκε κάποιος καβγάς σήμερα το απόγευμα, πριν γίνει το κακό.

Δείτε βίντεο:

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν την απίστευτη τραγωδία, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση