Στυλίδα: 13χρονος έπεσε με το ποδήλατο στο λιμάνι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 07:50 Στυλίδα: 13χρονος έπεσε με το ποδήλατο στο λιμάνι

Περιπέτεια με αίσιο τέλος, αλλά πολύ αγωνία, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο για έναν 13χρονο και την παρέα του στη Στυλίδα.

Τρεις συνομήλικοι φίλοι ξεκίνησαν να πάνε πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης (15/8) για ψάρεμα στο λιμάνι της Στυλίδας.

Ο ένας από αυτούς, άγνωστο πως, έπεσε με το ποδήλατο στη θάλασσα. Το παιδί πάλευε να κρατήσει το ποδήλατο στην επιφάνεια για να μην βουλιάξει και άρχισε να κουράζεται.

Τότε ο ένας από τους φίλος βούτηξε για να τον βοηθήσει και αρχικά έβγαλαν το ποδήλατο με τη βοήθεια και του άλλου παιδιού, ωστόσο δεν μπορούσαν να βγάλουν τον 13χρονο. Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 6:00΄ το πρωί και στο λιμάνι δεν υπήρχε κόσμος για να καλέσουν σε βοήθεια.

Τελικά ενημέρωσαν την αστυνομία και το λιμενικό, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και έσπευσε στο σημείο.

Οι λιμενικοί κατάφεραν με σκάφος να προσεγγίσουν πολύ γρήγορα τα παιδιά και να βάλουν τέλος στην περιπέτειά τους.

Ο 13χρονος επειδή ήταν αρκετά εξαντλημένος διακομίστηκε προληπτικά στο ΚΥ Στυλίδας, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Λιμενική Αρχή της Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση