Παιδάκι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην περιοχή της Παύλιανης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 08:16 Παιδάκι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην περιοχή της Παύλιανης

Διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να διακομιστεί σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα…

Ένα παιδάκι 4 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι σε ορεινή περιοχή της Παύλιανης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες χτύπησε σε κορμό δέντρου.

Το συμβάν έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (5/9). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport οι γονείς του παιδιού κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ζήτησαν επειγόντως ασθενοφόρο στην Παύλιανη λέγοντας ότι κατεβαίνουν με το δικό τους αυτοκίνητο από το βουνό έχοντας μέσα το παιδί τραυματισμένο πολύ σοβαρά.

Αμέσως ξεκίνησε ένα ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ένα άλλο από τη Λαμία.

Το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αμφίκλειας συνάντησε το αυτοκίνητο των γονιών κοντά στο χωριό Οίτη, όμως δεν παρέλαβε το παιδί γιατί εκείνη τη στιγμή έπαθε λάστιχο. Η γιατρός που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο μπήκε στο αυτοκίνητο των γονιών για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο 4χρονο αγοράκι που ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

Στο ύψος της διασταύρωσης του Σκαμνού συναντήθηκαν με το ασθενοφόρο που ερχόταν από Λαμία και το οποίο παρέλαβε το παιδάκι για να το μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί εκτιμήθηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς ως πολύ σοβαρή και προσπάθησαν να το σταθεροποιήσουν προκειμένου να μεταβεί σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport διασωληνώθηκε και η διακομιδή του θα γίνει συνοδεία αναισθησιολόγου της ΜΕΘ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση