MENU
weather-icon 27 oC
Αναζήτηση:

Μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών στην εθνική οδό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών στην εθνική οδό (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιάστηκαν στον ύπνο για άλλη μια φορά - Μεγάλη η ταλαιπωρία και στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.

Επιτέλους η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεξάγεται και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στο τμήμα από Ράχες μέχρι Αγίους Θεοδώρους, όπου εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες οδηγοί και επιβάτες σε ουρές χιλιόμετρων μέσα στο χιόνι, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε μικρά παιδιά στα αυτοκίνητα. Είμαστε εγκλωβισμένοι για ώρες. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα βγάλουμε τη νύχτα στο δρόμο...», έλεγε εξοργισμένος ένας οδηγός στο LamiaReport, ο οποίος περιέγραψε εικόνες χάους στο εθνικό δίκτυο.

Μόλις άρχισε να ομαλοποιείται η κατάσταση στους Αγίους Θεοδώρους στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και τα αυτοκίνητα που είχαν εγκλωβιστεί για πολλές ώρες, άρχισαν να κινούνται, δίπλωσε λεωφορείο το ύψος των Αγίων Θεοδώρων, αυτή τη φορά όμως στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι υπεύθυνοι "πνίγηκαν σε μια κουτάλια νερό" και με το λίγο χιόνι που έπεσε κόπηκε η Ελλάδα στα δυο.

Χαμός έγινε και στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου η Περιφέρεια έχασε τη μάχη με τον χιονιά.

Νταλίκες διπλωμένες, ΙΧ χωρίς αλυσίδες, η κίνηση αυξημένη και το χιόνι να πέφτει ασταμάτητα.

Οι άνδρες της τροχαίας έκαναν ότι μπορούσαν, άλλα όταν το όλο σύστημα δεν λειτουργεί σωστά, η ταλαιπωρία των οδηγών είναι δεδομένη.

Από νωρίς το απόγευμα βγήκε απαγορευτικό για τα φορτηγά και οι αστυνομικοί δεν άφηναν να περάσει από Λαμία προς Δομοκό αυτοκίνητο αν ο οδηγός δεν είχε μαζί του αλυσίδες.

Τα πράγματα είναι πιο ήπια προς τον Μπράλο, αλλά και εκεί οι οδηγοί πρέπει να έχουν μαζί του αλυσίδες. Το ίδιο ισχύει και στο δρόμο για Καρπενήσι από τον Τυμφρηστό και πάνω μέχρι το τούνελ.

Τα καιρικά φαινόμενα μπορεί να εξασθενήσουν τις επόμενες ώρες, ωστόσο οι δρόμοι θα κρύβουν πολλές παγίδες, λόγω παγετού, γι αυτό οι οδηγοί που θα κινηθούν νυχτερινές και πρωινές ώρες θα πρέπει αν είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, εντός και εκτός πόλης.

Δείτε το βίντεο από το enikos.gr:

«Λαμία - Βόλος 6 ώρες !!!!!! Ούτε με κάρο!!!!», έγραψε ανανγώστης του LamiaReport και αυτό τα λέει όλα!