MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Ψυχραιμία: Άνθρωποι και μηχανήματα!

Ψυχραιμία: Άνθρωποι και μηχανήματα!

Σκηνές ροκ το βράδυ ελάχιστα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Βασιλικών.

Μία κοπελίτσα 20-25 ετών προσπαθεί να καταθέσει χρήματα στο μηχάνημα, το οποίο αρχικά αρνείται το ποσό (προφανώς λόγω αυξημένου αριθμού χαρτονομισμάτων).

Η επανεκκίνηση της ενέργειας της σε συνδυασμό με τις αργές φορτώσεις του μηχανήματος και ότι θα έπρεπε να κάνει διπλές ενέργειες, δημιούργησαν ομολογουμένως μια μεγάλη ουρά και τότε κάποιος κύριος μεγάλος σε ηλικία, θεώρησε σωστό να της κάνει παρατήρηση επιτείνοντας δυστυχώς την νευρικότητά της, καθώς προσπαθούσε να συνεργαστεί με το αργό μηχάνημα!

Σαν να μην έφθανε αυτό πετάχτηκε και ένας ακόμη κύριος που ειρωνικά είπε να την βοηθήσει γιατί είχε βαρεθεί να περιμένει. Η νεαρή βέβαια του ανταπέδωσε, όχι με τον καλύτερο τρόπο, καθώς αισθάνθηκε να πιέζεται και επικράτησε ένταση, ενώ την είδα να τελειώνει τη συναλλαγή της και να φεύγει σχεδόν κλαμένη.

Δυστυχώς αγαπητοί ιθαγενείς εκτός από το να βγάζεις χρήματα από τα ΑΤΜ πλέον χρησιμοποιούνται για όλες τις γνωστές συναλλαγές συμπεριλαμβανομένων και των καταθέσεων - πληρωμών, που σημαίνει ουρές και καθυστερήσεις. Και αυτές θα αυξάνονται σε ώρες που τα μηχανήματα δε θα έχουν ταχύτητα ή πιθανόν θα χρειάζονται update.

Ας κρατάμε την ψυχραιμία μας λοιπόν, καθώς για τα καθημερινά μας προβλήματα, σίγουρα δε φταίει μια 5λεπτή καθυστέρηση. Και αν θέλουμε να βοηθήσουμε, ας βοηθάμε πραγματικά...