MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Πρόβλημα με τους κάδους σκουπιδιών

Πρόβλημα με τους κάδους σκουπιδιών

Στην οδό Δυοβουνιώτη στο Μοσχοχώρι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους κάδους, 4 κάδοι σκουπιδιών δυο μεγάλοι και δυο μικροί ανάποδα (άχρηστοι δλδ) και ένας ανακύκλωσης πιο κάτω..

Δυο παρακείμενα στενά που πρέπει να μπουν οι κάδοι (για να προλάβω κάποιους χωράει το απορριμματοφόρο κανονικά) φαίνονται στις φωτογραφίες.

Μυρωδιά αφόρητη ,βρωμιά, εστία μόλυνσης με υψηλές θερμοκρασίες! Γάτες που βγάζουν τα σκουπίδια, σκυλιά που τραβάνε σακούλες. Δεν πρέπει να καθαρίζουν τους κάδους οι υπάλληλοι με ζεστό νερό και να γίνεται απολύμανση;; Μόνο ένα άτομο από την γειτονιά βγαίνει και καθαρίζει. Υπάρχει κάποιος που μπορούμε να απευθύνουμε;; Έχω πάρει σε δυο χρόνια πολλές φορές στην καθαριότητα του Δήμου Λαμιέων και η απάντηση είναι ότι θα γίνει η κατανομή των κάδων στα σωστά σημεία (αλλά ακόμη περιμένουμε) και στο συγκεκριμένο σημείο είναι ένας μεγάλος κάδος σκουπιδιών και ένας ανακύκλωσης.

Για πιο λόγο δεν γίνεται η κατανομή των κάδων στα σωστά σημεία;;Οι υπάλληλοι της καθαριότητας δεν το βλέπουν;; Ο πρόεδρος;; Ο αντιδήμαρχος;; Ο δήμαρχος ;;

Ας μας απαντήσει κάποιος μέσο της σελίδας, δεν πάει άλλο δεν αντέχεται…

Υ.Γ ας σταματήσουν κάποιοι που θεωρούν ότι κάνουν κουμάντο στο σημείο να φωνάζουν, να ενοχλούν να φέρνουν αυθαίρετα κάδους στο σημείο.

Αναγνώστρια