MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Ελληνικός υπερτουρισμός made in United Kingdom

Ελληνικός υπερτουρισμός made in United Kingdom

Διαβάστε την καταγγελία - περιγραφή αναγνώστη από το πρόσφατο ταξίδι του στη Μεγάλη Βρετανία και τον τρόπο με τον οποίο μετέδιδαν τα τοπικά μέσα τον καύσωνα στη χώρα μας:

«Tαξίδεψα πρόσφατα στην Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ -ΣΚΩΤΙΑ όλον τον προηγούμενο μήνα και τον μισό Ιούνιο, από τότε δηλαδή που άρχισαν οι ζέστες στην Ελλάδα.

Όλες σχεδόν τις μέρες που ήμουν εκεί και συγκεκριμένα στη Γλασκώβη για οικογενειακή μου υπόθεση, θέλω να σας αναφέρω, ότι υπήρχαν εκτενείς αναφορές του BBC , GUARDIAN, κλπ στους καύσωνες στην Ελλάδα.

Προφανώς λάμβαναν την Ελληνική ειδησιογραφία της περιόδου εκείνης,που πρωτοσέλιδα για πολλές μέρες, ήταν ο καύσωνας και οι συνέπειές του "Βιβλικού Χαρακτήρα", όπως συνηθίζεται να λέγεται. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, να συμβουλεύουν τους Βρετανούς να μην επιλέγουν, ως προορισμό την Ελλάδα λόγω καύσωνα και ιδιαίτερα τα νησιά.

Μάλιστα μιλούσαν για υπερ τουρισμό στην Ελλάδα και να μην την επιλέγουν, ως προορισμό για τα επόμενα χρόνια. Τα φυσικά φαινόμενα ως γνωστόν είναι θέματα Φυσικής και Μετεωρολογίας ,που όμως τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε, από τρίχα τα κάνουν τροιχιά .Τελικά θέλω να σας ερωτήσω ο υπερβολικός ζήλος για ενημέρωση ,των ντόπιων - Ελληνικών Μ.Μ.Ε και η καυσωνολαγνεία ή και σε κατ΄α αναλογίαν οι βιβλικές καταστροφές, βοηθούν την "βαριά βιομηχανία της Ελλάδας'', δηλ τον τουρισμό, όπως συνηθίζεται να λέγεται, ή τελικά ,τον βλάπτουν ?

ΥΓ . Την ίδια περίοδο έγιναν φοβερές πλημμύρες στην νότια Αγγλία και Ουαλία και χρειάστηκαν βάρκες και στρατός για να απαγκλοβιστούν Άνθρωποι. Αυτό όμως πέρασε στα πολύ ψιλά γράμματα των ελληνικών ΜΜΕ.»

ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ