MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:

Παραιτήθηκε ο Λαμιώτης γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Παραιτήθηκε ο Λαμιώτης γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Παραιτήθηκε χθες (2/8) από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θηβαίων ο Λαμιώτης Παναγιώτης Βασιλείου.

Λέμε Λαμιώτης γιατί, αν και γεννήθηκε στη Καρδίτσα από τα πρώτα παιδικά του χρόνια εγκαταστάθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία όπου και επέστρεψε μετά τις σπουδές του.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου είναι γνωστός στους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, μιας και έχει διατελέσει συντονιστής του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1994-96, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1996-2003 (ΜΟΔ), Προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ – Οδικοί Άξονες, Αστική Ανάπτυξη του ΥΠΕΧΩΔΕ την περίοδο 2003-2005 και ειδικός συνεργάτης του Γ.Γ. Δημοσίων Έργων την περίοδο 2010-2011.

Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης ενώ ήταν σύμβουλος Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου είναι από τα ελάχιστα στελέχη στην Ελλάδα που γνωρίζουν τόσο καλά τα θέματα της Αυτοδιοίκησης, αλλά και των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από τον Οκτώβριο του 2019, ο κ. Βασιλείου ήτανγενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων, θέση από την οποία παραιτήθηκε χθες επικαλούμενος σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, σύμφωνα με επιστολή του προς το Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου.