MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:

Οι πράσινοι υποψήφιοι στη Στερεά Ελλάδα

Οι πράσινοι υποψήφιοι στη Στερεά Ελλάδα

Οι βουλευτικές εκλογές μπορεί να έχουν απομακρυνθεί, σύμφωνα τουλάχιστον με τις επίσημες διαβεβαιώσεις, όμως η στελέχωση των «πράσινων» ψηφοδελτίων προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε αναφερθεί στο πιθανό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα.Σήμεραας δούμε τα πρόσωπα τα οποία φαίνεταιπως έχουν «κλειδώσει» ή «παίζουν» δυνατά για μια θέση στα πράσινα ψηφοδέλτιαστους άλλους νομούς της Στερεάς Ελλάδας.

Βοιωτία
Στην Βοιωτία, εκτός του νυν βουλευτήΓιώργουΜουλκιώτη, ακούγονται τα ονόματα της κόρης του αείμνηστουΓιάννη Σταμούλη, Χριστίνας καιτης ΑντιδημάρχουΚοινωνικήςΜέριμναςΙωάνναςΝταντούμη,ενώ υποψήφιος ενδέχεται να είναι και ο πρώην βουλευτής και τέως Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚΒασίλης Τόγιας.

Εύβοια
Στην Εύβοια φέρεται πως θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Κύμης και αντιδήμαρχος Κύμης-ΑλιβερίουΑλέξανδροςΘεοδώρουπου στήριξε ενεργά τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές.
Ακούγονται ακόμα τα ονόματα της πρώην βουλευτήΚατερίναςΠερλεπέ, της πρώην προέδρου του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΜίνας Παπαναστασίου,του μέλους της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛΚατερίναςΚαζάνηκαιτου δικηγόρουΘανάση Τάρτη.

Φωκίδα
Η πρώην βουλευτής και μέλος της νέαςΚεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΑφροδίτηΠαπαθανάσηπροέρχεται από το Παπανδρεϊκό στρατόπεδο» και ποτέ δεν έκρυψε ότι επιθυμεί να είναι και πάλι υποψήφια στο νομό.

Ευρυτανία
Τέλος, για την μονοεδρική Ευρυτανία ακούγεται το όνοματου νέου γραμματέα της Ν.Ε.ΓιώργουΚαρβέλη.