MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:

Αυτοί θα είναι οι επικεφαλής των τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί θα είναι οι επικεφαλής των τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Ποια ονόματα εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει Παρασκευή και Σάββατο.

Τα ονόματα των επικεφαλής των τμημάτων, που θα εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή και το Σάββατο, φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα στοieidiseis.grο Βασίλης Σκουρής.

Το ΤμήμαΕυρωπαϊκής Επιτροπήςτης ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει οΣπύρος Δανέλλης, με αναπληρώτρια τηνΌλγα Αδανίτη, το ΤμήμαΕξωτερικής ΠολιτικήςοΓιάννης Βουλγαράκης, με αναπληρώτρια τηνΑγγελική Βισβίκη.

Το ΤμήμαΕργατικής Πολιτικήςαναλαμβάνει οΑνδρέας Νεφελούδης, με αναπληρώτρια τηΜαρία Καραμεσίνη, Ενώ το ΤμήμαΟικονομικής ΠολιτικήςηΑναστασία Σαπουνάμε αναπληρωτή τονΧριστόφορο Παπαδόπουλο.

Το ΤμήμαΔικαιοσύνηςοΓιάννης Μαντζουράνηςμε αναπληρώτρια τηΛίλα Σαλελέ, ενώ το ΤμήμαΆμυναςοΓιώργος Μπαλάφαςμε αναπληρώτρια τηνΑγγελίνα Χατζοπούλου.

Το ΤμήμαΕνέργειαςο Νίκος Μαδεμλής με αναπληρώτρια τηΧρυσούλα Μανουσάκη, ενώ το ΤμήμαΠροστασίας του ΠολίτηηΖαχαρούλα Τσιριγώτη,με αναπληρωτή τοΓιώργο Κυριακόπουλο.

Το ΤμήμαΠολιτισμούηΆννα Χατζησοφιάμε αναπληρωτή τονΚώστα Καλδάρα, ενώ το Τμήμα τωνΜέσων Μαζικής ΕνημέρωσηςοΠαναγιώτης Παναγιώτουμε αναπληρώτρια τηνΌλγα Στέφου.

Το ΤμήμαΑθλητισμούοΚώστας Αλεξίου, με αναπληρώτρια τηΜαρία Καλουδιώτη, ενώ το ΤμήμαΔικαιωμάτωνηΒασιλική Κατριβάνουμε αναπληρωτή τονΓιώργο Καραμάνο.

Το ΤμήμαΥγείαςοΓιάννης Μπασκόζοςμε αναπληρώτρια τηνΕλένη Κεϊμάλη, ενώ το ΤμήμαΠαιδείαςηΙφιγένεια Καμτσίδουμε αναπληρωτή τονΘοδωρή Μπαλτά.

Το ΤμήμαΚοινωνικής Πρόνοιας και ΑλληλεγγύηςοΝίκος Μανιόςμε αναπληρώτρια τηνΗρώ Ζαβογιάννη, ενώ στο ΤμήμαΦεμινιστικής Πολιτικής και Φύλουορίστηκαν συν-συντονίστριες ηΦωτεινή Κούβελακαι ηΜαρία Γιαννακάκη.

Το ΤμήμαΔημόσιας Διοίκησηςη Τόνια Καραγιάννημε αναπληρωτή τονΧρήστο Γρίβα, ενώ το ΤμήμαΠεριβάλλοντοςηΕρμίνα Κυπριανίδουμε αναπληρωτή τονΧρήστο Στάικο.

Το ΤμήμαΧρηματοπιστωτικούηΦρόσω Σταυράκημε αναπληρωτή τονΑντώνη Ελευθεριάδη, ενώ τοΤμήμα Στεγαστικής ΠολιτικήςηΌλγα Μπαλαούραμε αναπληρωτή τονΣωτήρη Αλεξίου.