MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:

Πανταχού παρούσα η Βασιλική Λάζου

Πανταχού παρούσα η Βασιλική Λάζου

Ιστορικοί περίπατοι για μαθητές, ξεναγήσεις στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, κατάθεση στεφάνων, άρθρα, ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων....η Λαμιώτισσα ιστορικός Βασιλική Λάζου τιμά με τον καλύτερο τρόπο όσους πολέμησαν για μια Ελλάδα ελεύθερη και δημοκρατική και αναδεικνύει τα διδάγματα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα για τις νέες γενεές και όλους εμάς σήμερα.

Τελευταία την βλέπουμε όμως, όλο και πιο συχνά, και με μια άλλη της ιδιότητα. Εκτός από δραστήριαπρόεδρος των φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασηςεμφανίζεται όλο και πιο συχνά ωςενεργόστέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδαςστην πρώτη γραμμή του πολιτικών και κοινωνικών δράσεων του κόμματος στην περιοχή μας.

Το Lamia Report έχει εδώ και καιρό δημοσιεύσει την πληροφορία ότι έχει καταθέσει υποψηφιότητα για βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑκαι αναμένει την ολοκλήρωση των διαδικασιών του κόμματος για να το επισημοποιήσει

Αν όντως επιβεβαιωθεί η πληροφορία μας θα πρόκειται για μια πραγματικά αξιόλογη υποψηφιότητα από έναν επιστήμονα που προσφέρει πολλά στον τόπο μας και έχει τα προσόντα για να προσφέρει ακόμα περισσότερα.