MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Ο Χάρος κυκλοφορεί ανάμεσα μας...

Ο Χάρος κυκλοφορεί ανάμεσα μας...

Σκληρός και καυστικός ο Δήμαρχος Αλιάρτου ΘεσπιέωνΓιώργος Ντασιώτηςδε χαρίζει κάστανα σ' αυτούς που οδηγούν μεθυσμένοι.

Όπως έγινε σήμερα στις 2:00 τα ξημερώματα όταν "ο χάρος βγήκε παγανιά" στη Λεωφόρο Αθηνών στην Αλίαρτο και τον σταμάτησαν οι κολώνες της νησίδας, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

«Παιδιά να συνεννοηθούμε. Πιείτε το Βόσπορο, αν το θέλετε, αλλά μην τον διασχίζετε οδηγώντας» γράφει σκωπτικά ο Δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προτρέποντας τους «βάλτε άλλον στο τιμόνι».

«Αν έχετε αυτοκτονικές τάσεις να το συζητήσουμε και να βοηθήσουμε να τις ξεπεράσετε, όμως η επικίνδυνη οδήγηση σε κατοικημένη περιοχή υποκρύπτει, μάλλον, δολοφονική διάθεση, οπότε χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης η περίπτωσή σας», σημειώνει στην ανάρτηση του ο Γιώργος Ντασιώτης αγανακτισμένος με τα συνεχή τροχαία που γίνονται στα όρια του Δήμου του.

Όσο πιο απλά ο Δήμαρχος Αλιάρτου εξηγεί πως «οι δρόμοι της πόλης δεν είναι αγωνιστική πίστα και οι κολώνες σήμανσης ή φωτισμού έχουν άλλη αποστολή και όχι να σταματούν τον κάθε πειρατή της ασφάλτου. Παρεμπιπτόντως ενημερώνω πως υπάρχουν περίπου 90 κολώνες, στη συγκεκριμένη νησίδα, που περιμένουν τον κάθε ανόητο να δοκιμάσει τις αντοχές και την τύχη του. Οι ανύποπτοι άνθρωποι που κυκλοφορούν όμως, είτε πεζοί είτε με το όχημά τους, δε χρωστάνε τίποτα για να κλείσουν τα σπίτια τους».

Αυτό που ζητά ο Δήμαρχος και ο κάθε Δήμαρχος είναι «η Τροχαία επιβάλλεται, πλέον, να "κόψει κώλ@@ς". Αρκετά τράβηξε αυτό το αστείο».

Χρειάζεται άραγε να συμπληρώσουμε τίποτα;