MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία - Τα νέα ονόματα

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία - Τα νέα ονόματα

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα - Όλα τα νέα ονόματα.

Στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της προχώρησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, στα οποία όμως δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα των νυν βουλευτών που είναι αυτοδίκαια υποψήφιοι,

Σημειώνεται ότι τα ψηφοδέλτια είναι ανανεωμένα κατά 50%, ενώ το 42% των 269 υποψηφίων που ανακοινώθηκαν είναι γυναίκες. Μια από αυτές είναι, όπως αποκάλυψε ήδη το LamiaReport, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας του Δήμου Λοκρών, καθηγήτρια ΜαθηματικώνΒασιλική Σίμου - Παλαιολόγου.
ΣτηΦθιώτιδα, αυτοδίκαια, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές: Οι υπουργοίΧρήστος ΣταϊκούραςκαιΓιάννης Οικονόμουκαι οι βουλευτέςΓιώργος ΚοτρωνιάςκαιΕλένη Μακρή - Θεοδώρου.
Το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε το όνομα κάποιου άλλου υποψηφίου, οδηγεί στο συμπέρασμα πως την έκτη θέση του γαλάζιου ψηφοδελτίου θα καταλάβει οΘέμης Χειμάρας.
Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ, ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογράμμιζε πως «η σκευωρία κατέρρευσε, η αλήθεια πάντοτε νικάει».
Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα ανακοινώθηκαν τα παρακάτω ονόματα που θα πλαισιώσουν τους νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας:
ΣτηνΕύβοιαη δικηγόροςΚωνσταντίνα Καραμπατσωλη, ο οικονομολόγοςΣτυλιανόςΚαρβέλας, ο οικονομολόγοςΦώτης Λαγός, η πρόεδρος του Συλλόγου "Πίστη"Αναστασία Σταματέα Βαρδουλάκηκαι η οδοντίατροςΠαναγιώταΤριγώνη.
ΣτηΒοιωτίαοΚωνσταντίνοςΑγγελόπουλος, ο δικηγόροςΕλευθέριος Κτιστάκης, η εκπαιδευτικόςΑσπασία Σίμουκαι η δικηγόροςΕυαγγελία Τζουβελεκη.
ΣτηΦωκίδαη δικηγόροςΑσπασία Μανδρέκακαι ο δημοτικός υπάλληλοςΞενοφών Χασουρας.
Και στηνΕυρυτανία η πλαστικός χειρουργόςΘωμαΐς Οικονόμουκαι η αρχιτέκτωνΜαρίαΠαπαϊωάννου.
Αναλυτικά όλα τα νέα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας εδώ: