MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Οργώνει τη δυτική Φθιώτιδα η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λάζου

Οργώνει τη δυτική Φθιώτιδα η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λάζου

«Μεγάλες και ανεκμετάλλευτες οι αναπτυξιακές δυνατότητες της παραμελημένης δυτικής Φθιώτιδας...», τονίζει η Βασιλική Λάζου.

Μετά τηνΜακρακώμη, όπου βρέθηκε πρόσφατα, η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Βασιλική Λάζου επισκέφθηκε τη Μ. Παρασκευή (14/4) τηνΣπερχειάδα,που είχε κι αυτή το παραδοσιακό παζάρι της.

Η Λαμιώτισσα πανεπιστημιακός, μαζί με μέλη της τοπικής οργάνωσης, μοίρασαν φυλλάδια με το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και συζήτησαν με κατοίκους «για την δύσκολη οικονομική κατάσταση με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια να εξανεμίζουν τα ήδη πενιχρά εισοδήματα αλλά και τιςμεγάλες και ανεκμετάλλευτες αναπτυξιακές δυνατότητες της παραμελημένης αυτής περιοχήςτου νομού μας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο Facebook.

Σύμφωνα με την υποψήφια Βουλευτή Βασιλική Λάζου: «Η ανάγκη τόνωσης της τοπικής οικονομίας μεήπιες και εναλλακτικές μορφές ανάπτυξηςείναι απαραίτητη για να ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας και να σταματήσει η δημογραφική αιμορραγία που ερημώνει τον τόπο μας».

(Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη στη Μακρακώμη)