MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Γιάννης Αποστόλου: «Είναι από τις βραδιές που θα θυμάμαι για πάντα» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Γιάννης Αποστόλου: «Είναι από τις βραδιές που θα θυμάμαι για πάντα» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Μαζίμπορούμε,μαζίθαπετύχουμεκαιμαζίθανικήσουμε....», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου.

Με την Ιδρυτική Διακήρυξη του συνδυασμού «Μαζί Μπορούμε» ξεκίνησε τις προεκλογικές του εκδηλώσεις το βράδυ της Δευτέρας στον «Καλόγηρο» ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου.

«Μαζί μπορούμε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά, να τον κάνουμε να αλλάξει σελίδα. Μαζί μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις χωρίς αποκλεισμούς. «Μαζί μπορούμε» να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ελκυστικό , ανταγωνιστικό που θα ξεχωρίζει…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Αποστόλου εμφανίστηκε ενωτικός, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους δημότες τουΔήμου«Απόψεείμαστεεδώγιαναδώσουμεχέριφιλίαςσεόλουςανεξαιρέτως.Δενείμαστεεδώγιαναδημιουργήσουμεκαφενείαδιαφορετικώναποχρώσεων.Είμαστεεδώγιαναενώσουμετιςδυνάμειςμας,είμαστεεδώγιανακατακτήσουμετιςχαμένεςευκαιρίες.Είμαστεεδώγιαναυπηρετήσουμετηνσύνθεσητωναπόψεωνκαιτονδημοκρατικόδιάλογο.Είμαστεεδώγιανααπαντήσουμεστιςανάγκες τηςεπόμενης ημέρας.

Ο κος Αποστόλου σε μια ενωτική ομιλία έκανε κάλεσμα στους Δημότες του Δήμου Στυλίδας «…να ενώσουμε δυνάμεις για να δώσουμε τις μικρές και τις μεγάλες μάχες όπως τις δώσαμε με συνέπεια τα προηγούμενα χρόνια για ένα καλύτερο αύριο για Τον Δήμο μας …»

Απέφυγε την κριτική στην τωρινή Δημοτική Αρχή «…εξ άλλου ο καθένας σας είναι μάρτυρας της κατάστασης σύρον Δήμο…» , ζήτησε συστράτευση δυνάμεων «…σε μια συλλογική προσπάθεια για το καλό του τόπου μας .Μαζί μπορούμε , μαζί θα πετύχουμε Μαζί θα νικήσουμε…»

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο κος Αποστόλου θα ανακοινώσει τους Υποψήφιους του Συνδυασμού του «…ενός συνδυασμού μαχητικού , πολυσυλλεκτικού και ανεξάρτητου …»

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας του Γιάννη Αποστόλου:

Φίλες και φίλοι, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου πουσήμερα με τέτοιες καιρικές συνθήκες επιλέξατε να είσαστε εδώ. Είμαστε εδώόλοιμαζί.Δενστάθηκεεμπόδιοοκαύσωνας.Δενστάθηκανεμπόδιοταχιλιόμετρα καθώς βλέπω ανάμεσα μας φίλες και φίλους από όλα τα χωριά μας,αλλάκαιφίλεςκαι φίλουςαπότοκέντροτηςΣτυλίδας.

Όμορφουςανθρώπουςμεπερίσσειαπείρατηςζωής.Ανθρώπουςπουέχουνδικαίωμαστηνζωήκαιπαλεύουνκαθημερινά.Φίλεςκαιφίλουςπουσυμπορευτήκαμεμέχριτώραόλαταπροηγούμεναχρόνια.Αλλάκαινέουςφίλους που έρχονται να σταθούν πλάι μας. Για να υπηρετήσουμε, το μεγάλο..., τοωραίο..., τοιδανικό...

Να υπηρετήσουμε τον τόπο που γεννηθήκαμε, τον τόπο που αγαπήσαμε, τοντόποπουζούμεκαιεμείςκαιταπαιδιάμας.Όλοιεσείς,αγρότες,αλιείς,επαγγελματίες,βιοπαλαιστέςκαισυνταξιούχοιπουήρθατεαπότηνμιαμέχριτην άλλη άκρη του δήμου γεμάτοι ελπίδα, γεμάτοι θέληση, γεμάτη διάθεση γιαπροσφορά.

Όλοι εσείς είστε αυτοί που με την συμμετοχή σας και τα ιδανικά σας έχουμεχτίσει και συνεχίζουμε να χτίζουμε το ψηφοδέλτιο μας. Φίλες και φίλοι απόψεεδώ δεν θα επιχειρήσω να περιγράψω την κατάσταση στον δήμο μας. Άλλωστεείστεκαθημερινοίμάρτυρες...

Θα σας πω όμως για εμάς... Για τις μικρές και μεγάλες καθημερινές μάχες πουδώσαμεκαιδίνουμετέσσεραχρόνιατώρα...Γιατηνκάθεεπόμενημέρα.Ήμασταν παρόντες παντού... Και στα εύκολα αλλά κυρίως και στα δύσκολα...Καταθέσαμε προτάσεις, καταθέσαμε βιώσιμες λύσεις, καταθέσαμε την βούλησηκαιτηνθέλησημαςνα βοηθήσουμε προςκάθεκατεύθυνση.

Εισπράξαμε όμως μιααδικαιολόγητη άρνηση... Δεν βρεθήκαμε εδώ σήμερα γιανα κάνουμε κριτική στην δημοτική αρχή. Όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστάέχουμε κρίση και άποψη για το τι έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σήμερα...είμαστε εδώ να επαναβεβαιώσουμε την ισχυρή μας βούληση και την διάθεση ναπάμετοντόπομας... μπροστά.

Είμαστεεδώναενώσουμετιςδυνάμειςμαςμαζί-δίχωςαποκλεισμούς,τιςγνώσεις και τις σκέψεις μας, τα όνειρα μας και την θετική μας διάθεση για νααλλάξουμε κεφάλαιο ... Να προχωρήσουμε και να κάνουμε τον Δήμο Στυλίδας ναξεχωρίσει. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε το μέλλον του τόπου, το μέλλοντουδήμου, τομέλλοντωνπαιδιώνμας.

Φίλεςκαιφίλοισήμεραόλοιεμείςλέμε...μαζίμπορούμε!

Μαζίμπορούμεναδημιουργήσουμεένανδήμοελκυστικό,παραγωγικόκαιδημιουργικό.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να αναδείξουμε ταγεωστρατηγικάπλεονεκτήματατηςπεριοχήςμας.

Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε με οδηγό την υπηρεσία και την προσφοράστονσυνάνθρωπο.

Μαζίμπορούμεναπροχωρήσουμεμεοδηγότηνβιώσιμηανάπτυξη.

Μαζίμπορούμεγιαναυπηρετήσουμετηνπολυφωνίακαιτονδημοκρατικόδιάλογο.

Μαζίμπορούμεναβάλουμεμιαοριστικήτέλειαστηναδιαφάνειακαιτηναλαζονείακαιέναμεγάλο θαυμαστικό στηνδημιουργία.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αυτοδιοικητική δύναμη που θα υπηρετείτουςπολίτες,πουθασέβεταιτοντόποκαιτιςπαραγωγικές δυνάμεις του.

Μαζίμπορούμεναδημιουργήσουμεένακίνημααλληλεγγύηςκαισυμπαράστασηςχωρίς κοινωνικούςαποκλεισμούςστουςδημότεςμας.

Μαζίμπορούμεναανατρέψουμετηνπαρακμιακήπορείατουδήμουμας.

Μαζί μπορούμε να δώσουμε σάρκα και οστά σε ένα δίκτυο υποδομών που θαυπηρετεί τις ανάγκες όλων μας, να διαχειριστούμε τα σύγχροναπροβλήματα μετιςκαλύτερες προϋποθέσειςγιατην ανάπτυξηκαιτηνπρόοδοτης περιοχής.

Μαζίμπορούμεναπροχωρήσουμεχωρίςπειραματισμούςκαιμεαποφασιστικότητα.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας για τούτοεδώτοντόπο.

Μαζίμπορούμενατιμήσουμετηνεμπιστοσύνητηςκοινωνίας,νακατοχυρώσουμε την διαφάνεια και την λογοδοσία, να διευρύνουμε τον δημόσιοδιάλογοκαιναλειτουργήσουνταθεσμικάόργαναπουβρίσκονταισεπαράλυση.

Μαζίμπορούμεναδημιουργήσουμεέναδήμοσύγχρονο,παραγωγικόκαικοινωνικά ευαίσθητο στηνυπηρεσίατουπολίτη.

Μαζί μπορούμε γιατί είμαστε μια ομάδα με τις ίδιες ανησυχίες, μια παρέα πουέχει στόχο και θέλει να δημιουργήσει το καλύτερο κοινωνικό, οικονομικό καιπαραγωγικό περιβάλλον για την περιοχή. Μια παρέα που θέλει να αφήσει τηδική της ιστορία, το δικό της αποτύπωμα για τις επόμενες γενιές βάζοντας τονδήμοΣτυλίδαςψηλά. Εκείπουτουαξίζει.

Φίλες και φίλοι, δεν είναι μόνο τα μεγάλα έργα υποδομής που λείπουν σήμερααπό τον δήμο μας, είναι η καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας από άκρη σεάκρη.Είναιοαγροτικόςδρόμοςπουπρέπειναείναιέτοιμοςγιαναπάειοαγρότης στο χωράφι. Είναι οι εσωτερικοί δρόμοι της πόλης και των χωριών πουθαπρέπειναείναιγιαναμπορούμεναπηγαίνουμεασφαλείςστασπίτιαμας.

Είναι τα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης που θα πρέπει να παρέχουν συνεχές καιφτηνόνερό.Είναιόλεςεκείνεςοιυποδομέςπουγενικότεραθαπρέπεικάθεστιγμή να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών. Είναι όμως πάνωαπόόλαοιίσεςευκαιρίεςγιαόλουςκαισεόλα.Γιαμαςδενυπάρχουνπολίτες

δικοίμαςκαιδικοίτους.Υπάρχουνπολίτεςπουπρέπειναεξυπηρετούνται,υπάρχουν ανάγκες που πρέπει να ικανοποιούνται, υπάρχουν προβλήματα πουπρέπεινα λύνονται.

Απόψεείμαστεεδώγιαναδώσουμεχέριφιλίαςσεόλουςανεξαιρέτως.Δενείμαστεεδώγιαναδημιουργήσουμεκαφενείαδιαφορετικώναποχρώσεων.Είμαστεεδώγιαναενώσουμετιςδυνάμειςμας,είμαστεεδώγιανακατακτήσουμετιςχαμένεςευκαιρίες.Είμαστεεδώγιαναυπηρετήσουμετηνσύνθεσητωναπόψεωνκαιτονδημοκρατικόδιάλογο.Είμαστεεδώγιανααπαντήσουμεστιςανάγκες τηςεπόμενης ημέρας.

Φίλες και φίλοι οι εκλογές στις 8 του Οκτώβρη δεν είναι ένας περίπατος. Είναιμια δοκιμασία.Δενείναι έναςδρόμοςταχύτητας,είναι έναςδρόμοςαντοχής.Είναι ένας μαραθώνιος γιατί έχουμε απέναντι μας τους ανθρώπους που πρέπειναμαςπιστέψουν.Ανθρώπουςπουμεευγένειακαιμευπομονήπρέπειναπείσουμεγιατονσκοπό μας.

Ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμασεκάθεγωνιά,απόάκρησεάκρηγιαναμπορέσουμενααπαντήσουμεστασύγχροναπροβλήματα.Φίλεςκαιφίλοιαπόψεεδώ,απόαυτήτησυμβολικήπλευράτηςπόληςμας,δενζητάμεστήριξηκαιψήφοανοχής.Ζητάμεψήφοεμπιστοσύνης.

Όλοι εμείς δεν ήρθαμε, μεγαλώσαμε εδώ, μένουμε εδώ. Είμαστε από αυτούς πουνιώθουμε το καρδιοχτύπι της περιοχής, νιώθουμε την ανάσα και την αύρα τηςθάλασσας, την δροσιά και τον ήχο του βουνού. Νιώθουμε την αγωνία και τοάγχος του γείτονά μας που προσπαθεί να ζήσει, που προσπαθεί να επιβιώσει,που προσπαθεί να δώσει ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά του. Δεν ήρθαμε εδώαπλάνα πούμεόμορφαλόγια.

Δεν ήρθαμε εδώ να πούμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, να γνωρίζετε όλοιπολύ καλά ότι αυτό το εννοώ. Δεν ήρθαμε εδώ να δώσουμε υποσχέσεις και ναμοιράσουμεαξιώματα.Ήρθαμεεδώγιαναδηλώσουμεδυνατάότιείμαστεδιατεθειμένοιναδουλέψουμε.Τίποταδενχαρίζεται,χρειάζεταιπολλήπροσπάθεια.Προσπάθειααπόόλους.

Είμαστε απόψε εδώ να δηλώσουμε δυνατά, ότι όλοι εμείς, θα παλέψουμε για νακατακτήσουμετοαποτέλεσμαπουθαδικαιώσειόλουςμαςγιατιςπροθέσειςμαςκαιτονκόπομας.Αλλάκαιόλουςεσάςγιατηντιμήπουθαμαςκάνετεναμαςαναθέσετετηντύχητουδήμουταεπόμεναχρόνια.Είμαστεεδώγιανασυνεργαστούμεμετουςανθρώπουςτηςτέχνηςκαιτουπνεύματος,τηνπολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, το πνευματικό μας κεφάλαιο που ήτανπάντα δίπλα μας προκαλώντας μας αισθητική, συγκίνηση και προβληματισμόμέσα από τα έργα τους, που μπορεί και πρέπει να είναι η πυξίδα του δρόμου καιτηςπορείαςμαςγιαναμαςπαράγειαξίαοτόπος.Είναιτοσυγκριτικόμεπλεονέκτημα,τουςθέλουμεδίπλαμας.

Θέλουμεστοπλάιμαςτουςέμπειρουςαυτοδιοικητικούςγιατίαυτοίκαταλαβαίνουν καλύτερα το χτυποκάρδι της περιοχής. Θέλουμε κοντά μας τιςνέεςκαιτουνέουςμετηνζωντάνιατους,τηνφαντασίατουςαλλάκαιτιςξεχωριστέςδυνατότητεςτους.

Θέλουμεκοντάμαςόλουςόσουςμετηνγνώσητουςμπορούνναμαςδιορθώνουν, τους ηλικιωμένους με την σοφία τους και τις εμπειρίες τους γιαοδηγό μας. Θέλουμε κοντά μας τους ανθρώπους του χωριού και της πόλης, τουςαγρότες,τουςυπαλλήλους, τουςσυνταξιούχους.

Θέλουμε κοντά μας το μεγάλο κεφάλαιο της ύπαρξής μας, το μεγάλο κεφάλαιοπολλαπλώνρόλων,τιςγυναίκες,τηνμάνα,τηνθυγατέρα,τηναδερφή,τηνσύζυγό. Να αδράξουμε την υπομονή και την επιμονή τους, να μάθουμε από τηνδημιουργικότητα τους. Δεν μας περισσεύει κανείς. Είμαστε όλοι αναγκαίοι καιαπαραίτητοιγιατηνανασύνταξητηςπεριοχήςμας.

Ναβάλουμεόλοιμαζίτιςπροτεραιότητες,ναπρογραμματίσουμεκαιναυπολογίσουμε τις στρατηγικές μας επιλογές. Να θεμελιώσουμε μια δημιουργικήσχέσηανάμεσαμας.Μιασχέσηεμπιστοσύνηςμεπυξίδατηνσυνεχήκαιαδιάλειπτηλογοδοσία.

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες μου, από σήμερα ξεκινούμε την μεγάλη μάχη.Φεύγοντας από δω θέλουμε να φτάσει το μήνυμα σε όλα τα χωριά και σε όλα τασημεία από άκρη σε άκρη στον δήμο. Ξεκινάμε μια μάχη πόρτα πόρτα χωρίςαποκλεισμούς,χωρίςαλαζονείακαιχωρίςπροσωπικούςεγωισμός.

Κλείστε τα αυτιά σας σε κούφιες υποσχέσεις και όνειρα θερινής νυκτός. Κλείστετα αυτιά σας στις σειρήνες, σε νεόκοπους μάγους και σε ταχυδακτυλουργούς.Ζούμεεδώ.Είμαστεζωντανάκύτταρατηςτοπικήςκοινωνίαςμεδράσηκαιευαισθησίες.Είμαστεάνθρωποιαπόόλοτοπαραγωγικό,οικονομικό,πολιτισμικό, κοινωνικόκαι πολιτικό φάσμα. Κουβαλάμε στις πλάτες μας τηνπροοπτικήκαιτηνελπίδαγια τηνανάπτυξητουτόπουμας.

Κουβαλάμε στις πλάτες μας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Είμαστε εδώανοιχτοί στο δημόσιο διάλογο, στις δημιουργικές προτάσεις. Έτοιμοι όσο ποτέάλλοτε.

Είμαστεεδώναεργαστούμεμετιμιότητα,σοβαρότητα,καθαρόβλέμμακαιτόλμηγιαόλαόσααξίζειο τόποςμας.

Είμαστε εδώ να διορθώσουμε , να δημιουργήσουμε, να δώσουμε ανάπτυξη, ναεγγυηθούμε στους νέους μας καλύτερες μέρες, καλύτερες δουλειές, καλύτερο καιδημιουργικόπεριβάλλονσεκαλύτερεςσυνθήκεςζωής.

Είμαστεεδώναεγγυηθούμεσεόλουςότιστοννέοδήμοθαβρουντονσυμπαραστάτη τους στις ανησυχίες τους, τον στυλοβάτη στην προσπάθεια τουςκαιτονμπροστάρηστοναγώνατους.Είμαστεπαρόντες,μεθέσεις,μεπροτάσεις,αλλάκαιμεπρογραμματισμόγιατονδήμοτουμέλλοντος,τιςανάγκεςτηςεπόμενηςημέρας.Είμαστεεδώγιαναενώσουμε.Είμαστείσοιαπέναντισείσους.

Φίλες και φίλοι είμαστε όλοι εδώ για να πούμε πως μαζί μπορούμε γιατί έχουμετην εμπειρία να αντιμετωπίσουμε σύνθετα προβλήματα. Έχουμε δοκιμάστε όλοιμας για την εντιμότητας μας και την εργατικότητα μας. Σε αυτήν την πορεία σαςθέλουμε όλους κοντά μας. Δεν περισσεύει κανείς. Ο τόπος μας, μας έχει όλουςαπόλυτη ανάγκη. Ο δρόμος μας για την νίκη στις εκλογές απαιτεί συνέπεια καιαγώνα.

Απαιτείναβαδίσουμεόλοιμαζίσταθεράκαιμεαξιόπισταβήματα.Ναβαδίσουμεχωρίςκομματικέςταυτότητες,χωρίςπαρωπίδες,χωρίςδιαχωρισμούς, χωρίς πικρίες, χωρίς εγωισμούς και αλαζονεία, χωρίς δεύτερεςσκέψεις.

Μαζί μπορούμε με πρόγραμμα, με όραμα, με αποφασιστικότητα.Μαζίμπορούμεμεπολύζήλογιαεργασίανατα καταφέρουμε.

Μαζίμπορούμενααλλάξεισελίδαοδήμοςκαιηπεριοχή.

Μαζί μπορούμε να πάμε πλάι πλάι στα νέα δεδομένα για τον δήμο Στυλίδας, τηνσύγχρονη πόλη για τον δήμο της δημιουργίας, της αλληλεγγύης, της προσφοράς,χωρίςπροχειρότητεςκαιπειραματισμούς.Ένανδήμοπλάιστονκάθε πολίτη.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο συμπαραστάτη και πρωτοπόρογια τους ανθρώπους της δημιουργίας. Έναν δήμο σύγχρονο και ευαίσθητο. Ένανδήμοχωρίςαποκλεισμούς, ανοιχτόσεόλους.

ΜαζίμπορούμενακάνουμετονΔήμοΣτυλίδαςμιαξεχωριστήπεριοχήελκυστικήκαισύγχρονηγιαναζήσουμεκαιεμείςκαιταπαιδιάμας.

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.Μαζίμπορούμενααλλάξουμεσελίδα.

Μαζίμπορούμενασυνταξιδέψουμεμεπροορισμόένακαλύτεροαύριογιατοντόπομας.

Σεαυτότοταξίδιδενείμαιμόνος.Είχακαιέχωμαζίμουαξιόλογουςκαιυπέροχουςανθρώπους.Ανθρώπουςπουστήριξαντονσυνδυασμόκαισυνεχίζουν να δίνουν την μάχη τους κάθε μέρα. Ανθρώπους που μας έκαναν τηντιμήνασυστρατευθούνμαζίμαςκαιπουκαθημερινάπλαισιώνουντοψηφοδέλτιο μας. Αυτούς τους υποψήφιους από το περήφανο ψηφοδέλτιο μαςαπό το πιο υπερκομματικό, το πιο πλήρες, το πιο αντιπροσωπευτικό της τοπικήςμας κοινωνίας και καθαρό ψηφοδέλτιο του διευρυμένου δήμου Στυλίδας θα σαςπαρουσιάζουμετμηματικά τιςεπόμενεςημέρες.

Τους ανθρώπους αυτούς που είναιπάνωαπόόλα τα δικά σας παιδιά,οι δικοίσας άνθρωποι, αυτοί με τους οποίους ενώσαμε τις τύχες μας, προχωράμε μαζίχέρι χέρι και θα κερδίσουμε τον τίμιο αγώνα μας. Έχω τον τιμή να με έχουνεμπιστευτεί υπέροχοικαι ηθικοίάνθρωποικαι αυτήνεμπιστοσύνηυπόσχομαιναμηντηνπροδώσωποτέ.

Έχωόμωςκαιτηντιμήναμεεμπιστεύεστεκαιναμεστηρίζετεόλοιεσείςυπέροχοι δημότες που δεν πείθονται με μεγάλες υποσχέσεις και με προσωπικέςεξυπηρετήσεις. Υπέροχοι δημότες που θέλουν ρεαλισμό στον λόγο, ταπεινότηταστην καθημερινότητα, εργατικότητα στην καθημερινή μάχη με τα προβλήματα,άμεσηεπαφήμετονδήμο καικυρίωςτην αλήθεια.

Είστεόλοιεσείςπουηπαρουσίασαςεδώεκτόςαπόχαράμεγεμίζειμευπευθυνότητα, με αίσθημα ευθύνης αλλά και με πείσμα ώστε να μπορείτε στονπρόσωπο μου να βρείτε τον δικό σας δήμαρχο. Αυτή την εμπιστοσύνη που μουδείχνετεσήμερα, υπόσχομαιναμηντηνπροδώσωποτέ.

Φίλες και φίλοι η σημερινή βραδιά σφραγίζει το αύριο του δήμου μας. Σήμεραεσείς στέλνετε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Τώρα είναι η δική σας σειρά. Τώρα είναι ηδική σας ώρα. Σας καλώ να δώσουμε την δική μας μάχη μέρα και νύχτα. Ναδείξουμε την δύναμη μας, να δείξουμε την δική μας ευθύνη που είναι η ευθύνητης ψήφου. Επιτέλους η ψήφος για τον δήμο Στυλίδας να είναι ψήφος τιμής όχιψήφοςσυναλλαγής.

Σαςκαλώναπάρουμετηντύχητουδήμουστα χέριαμας.

Σας καλώ στο ταξίδι που αρχίζει σήμερα. Τώρα χρειάζεται η προσωπική μαςθυσία,οπροσωπικός μαςαγώνας. Τομήνυματηννίκης είναιένα.

Μαζίμπορούμε,μαζίθαπετύχουμεκαιμαζίθανικήσουμε.

Σαςευχαριστώόλους.

Είναιαπότιςβραδιέςπουθαθυμάμαιγιαπάντα.

Δείτε βίντεο από την ομιλία:

Δείτε και φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του συνδυασμού «Μαζί Μπορούμε», του Γιάννη Αποστόλου.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29