MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Δημήτρης Παπαναγιώτου: «Δώστε μου τη δύναμη να έχω το προνόμιο να εργαστώ για τον Δήμο μας!»

Δημήτρης Παπαναγιώτου: «Δώστε μου τη δύναμη να έχω το προνόμιο να εργαστώ για τον Δήμο μας!»

Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαπαναγιώτου με μήνυμα του ζητά την στήριξη των συμπολιτών του για να μπορέσει να έχει το προνόμιο να εργαστεί και να υπηρετήσει το Δήμο Λαμιέων.

«Πιστεύω, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου μπροστά, θέλουμε, μπορούμε και θα επιτύχουμε τους στόχους για ένα νέο Δήμο, της ανάπτυξης και της ευημερίας...», αναφέρει στο μήνυμά του.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε το βίντεο:

«Η απόφαση καθόδου μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δεν ήταν εύκολη και επήλθε μετά από πολύ σκέψη...

Βασικό κίνητρο για την ενασχόληση μου με τα κοινά είναι το υπάρχον πεδίο για μια ουσιαστική προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Κάτι που ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θέλει και μπορεί.

Από την πλευρά μου, μετά το τιμητικό κάλεσμα που μου έγινε, μπορώ να δώσω μόνο την υπόσχεση ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να εκπληρωθεί το όραμα του κ. Παπαϊωάννου για την Λαμία, όραμα το οποίο συμμερίζομαι και συνοψίζεται στον άξονα της μακροχρόνιας ανάπτυξης του Δήμου μας προς όφελος όλων των δημοτών.

Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά όπως απαιτείται, διαθέτω και την υπευθυνότητα και την επάρκεια να αντεπεξέλθω, επιδιώκοντας την ουσία και όχι ευκαιριακά και συγκυριακά να εμπλακώ στα δημοτικά δρώμενα. Μέσα από την προσωπική και επαγγελματική μου πορεία στο ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, έχω αποδείξει σε όλους τους συμπολίτες μου, πως διαρκώς μεριμνώ για το κοινό καλό χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Πιστεύω, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου μπροστά, θέλουμε, μπορούμε και θα επιτύχουμε τους στόχους για ένα νέο Δήμο, της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Δώστε μου την δύναμη να έχω αυτό το προνόμιο να εργαστώ για τον Δήμο μας!»