MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Γιάννης Πλατανιάς: «Η σημερινή συγκέντρωση είναι προάγγελος της αλλαγής σελίδας που έχει ανάγκη ο τόπος μας»

Γιάννης Πλατανιάς: «Η σημερινή συγκέντρωση είναι προάγγελος της αλλαγής σελίδας που έχει ανάγκη ο τόπος μας»

Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Πλατανιά στα Καμένα Βούρλα.

Με πλήθος κόσμου και παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτών Αρχή», πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Πλατανιά στα Καμένα Βούρλα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτών Αρχή», Γιάννης Πλατανιάς, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Η δημαρχία είναι το μέσο για να υπηρετείς τους συμπολίτες σου, είναι η δύναμη εκείνη που δίνει λύσεις στα προβλήματα, που βάζει τις βάσεις για να πάει ένας τόπος μπροστά. Από την άλλη, το προβληματικό είναι να βλέπεις την πολιτική και τη δημαρχία ως αυτοσκοπό, ως επάγγελμα. Προβληματικό είναι να βλέπεις τη δημαρχία ως ένα καταφύγιο γιατί τα πράγματα δεν μας βγήκαν όπως τα περιμέναμε στην Περιφερειακή Διοίκηση. Ή όταν πιστεύεις ότι πρέπει να μένεις σε μια καρέκλα σώνει και ντε, όταν μετά από 9 χρόνια όλοι βλέπουν ότι δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι περισσότερο ή κάτι διαφορετικό. Από την άλλη, εγώ το έχω ξαναπεί, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και ούτε πρόκειται να γίνω. Δεν βλέπω την ενασχόληση μου με την πολιτική ως ένα παιχνίδι με μοναδικό κίνητρο πότε θα αδειάσει μια καρέκλα για να εγκατασταθώ».

Και πρόσθεσε: «Η δική μου ενασχόληση με τα κοινά έχει έναν και μοναδικό προορισμό. Τον Δήμο Καμένων Βούρλων. Αν με επιλέξουν οι πολίτες, θα δώσω κάθε δύναμη που έχω για να πετύχουμε. Θα είναι η μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου. Αν όχι, τότε θα γυρίσω στη ζωή που έκανα. Έχω τη δουλειά μου, έχω την οικογένειά μου, έχω τους φίλους μου. Και θα είμαι εδώ, στον τόπο μου, να τον στηρίζω με κάθε τρόπο που μπορώ. Αυτή είναι η δικιά μου αλήθεια. Και θα την υπηρετήσω μέχρι κεραίας. Με εντιμότητα, με σεβασμό στους συμπολίτες, με καθαρές επιλογές. Και γι’ αυτό, ζητάω απ’ όλους εσάς εντολή να διοικήσω τον δήμο Καμένων Βούρλων καταθέτοντας αυτό που έχω μάθει να κάνω στη ζωή μου. Να βάζω στόχους και με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά να τους πετυχαίνω».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Πλατανιάς έδωσε το σύνθημα της νίκης. «Να είστε σίγουροι ότι και η σημερινή συγκέντρωση είναι προάγγελος της μεγάλης νίκης του Οκτωβρίου. Είναι ο προάγγελος της αλλαγής σελίδας που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά για το ισχυρό μήνυμα νίκης που στείλατε σήμερα σε κάθε γωνιά του Δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.