MENU
weather-icon 26 oC
Αναζήτηση:

Μια δυναμική γυναίκα και πολύτεκνη μητέρα υποψήφια με το Φάνη Σπανό

Μια δυναμική γυναίκα και πολύτεκνη μητέρα υποψήφια με το Φάνη Σπανό

Είναι εργαζόμενη μητέρα, άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού, με πρωταρχικό στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση των τεσσάρων παιδιών της.

ΗΣταυρούλαΑλεξανδρή - Γεωργίου, Λίνα για τους πολλούς φίλους και φίλες της, είναι μια δραστήρια εργαζόμενη γυναίκα, μια πολύτεκνη μητέρα η οποία, με το δυναμισμό και τη μεθοδικότητα που την διακρίνουν, θέλει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και διεκδικεί την εκλογή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» τουΦάνη Σπανού.

Η Λίνα κατάγεται από τη Στυλίδα, εργάζεται ως λογίστρια και είναι σύζυγος του γνωστού επιχειρηματίαΘεόδωρου Γεωργίουπου δραστηριοποιείται στο συνεργείο φορτηγών - φρένων “Αφοί ΓεωργίουΟ.Ε.”.

Αναμφίβολα, η οικογένεια και τα τέσσερα παιδιά της, κυρίως όμως η διαπαιδαγώγισή τους, την θέλουν «ενεργή μαμά όλο το εικοσιτετράωρο, γι΄ αυτό και έχω μάθει να προσφέρω σε όλουςτους συνανθρώπους μου» όπως λέει χαρακτηριστικά στοLamiaReport,

Το μέλλον αυτών των τεσσάρων παιδιών που οφείλει όπως λέει «να διαπαιδαγωγήσει με ήθος και αρχές, αλλά και όλων των παιδιών που ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους, τη Φθιώτιδα», ήταν και ο λόγος «να πάρω την απόφαση και να δεχτώ την πρόταση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανού να είμαι δίπλα του ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές επιμένοντας στην καρδιά της Ελλάδας» τονίζει η Λίνα Αλεξανδρή - Γεωργίου.

Τρέφοντας βαθύτατη εκτίμηση και αγάπη στο Φάνη Σπανό, «έναν άνθρωπο μορφωμένο, με ήθος και αξιοπρέπεια, έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας, έναν Περιφερειάρχη πουείναι πάντα εκεί για όλους», η Λίνα διεκδικεί με αξιώσεις μια έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στέλνει με αποφασιστικότητα το μήνυμα «Πάμε λοιπόν δυνατά για ένα καλύτερο αύριο. Επιμένοντας πάνταστην καρδιά της Ελλάδας με τον Φάνη Σπανό».