MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:

Η υποψηφιότητά μου με τον Θύμιο Καραΐσκο ήταν ένα απρόσμενο δώρο αλλά και μια ξεκάθαρη επιλογή

Η υποψηφιότητά μου με τον Θύμιο Καραΐσκο ήταν ένα απρόσμενο δώρο αλλά και μια ξεκάθαρη επιλογή

Η Νάντια Κολιονίκα λατρεύει τα παιδιά ως δασκάλα και μητέρα.., λατρεύει όμως και την πόλη της, τη Λαμία, και θέλει να προσφέρει σε αυτή με όλες τις δυνάμεις της.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Κολιονίκα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Λαμίας, καθώς το πατρικό μου σπίτι είναι στην οδό Αινιάνων. Σπούδασα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Συνεπώς είμαι Δασκάλα, ένα επάγγελμα που μου δίνει μεγάλη χαρά, δεδομένου ότι λατρεύω τα παιδιά. Εγώ έχω δύο αγόρια, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Η υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές ήταν ένα απρόσμενο δώρο καθώς με ξάφνιασε η πρόταση του Δημάρχου. Όμως η επικοινωνία με καινούργια πρόσωπα, η διάθεση για προοδευτικότητα και η ένταξη σε μια ομάδα με συνοχή και συνέπεια μόνο θετικό πρόσημο είχαν για μένα.

Ξεκάθαρη επιλογή γιατί ο συνδυασμός της Περήφανης Πόλης με επικεφαλής τον Θύμιο, που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία ως τώρα και με πράξεις που αποδεικνύουν ότι έχει τις γνώσεις ,την εμπειρία και το ταλέντο μέσα από εναλλακτικές ιδέες, συγκεκριμένες προτάσεις και πρόγραμμα να επανεκλεγεί και να διατελέσει μια δεύτερη, πετυχημένη θητεία.

Το μεγαλύτερο κέρδος για μένα ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, είναι η αποδοχή του κόσμου κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών καθώς υπάρχει η ανάγκη για νέα πρόσωπα. Πρόσωπα που έχουν τη δυνατότητα μέσα από την ξεχωριστή τους ταυτότητα και τα προσωπικά τους χαρίσματα να συντελέσουν στις εξελίξεις της Πόλης μας σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι μπορούμε και πρέπει να δείξουμε τις ικανότητες μας στο πεδίο, αφήνοντας την ασφάλεια των μέσων μαζικής δικτύωσης, με γνώμονα την αγάπη μας για τη Λαμία.