MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Μεγάλη συγκέντρωση του Γιάννη Πλατανιά στον Άγιο Κωνσταντίνο

Μεγάλη συγκέντρωση του Γιάννη Πλατανιά στον Άγιο Κωνσταντίνο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τους υποψηφίους του συνδυασμού του Γιάννη Πλατανιά που προέρχονται από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το πλήθος του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού πολλοί θεωρούσαν ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του υποψηφίου δημάρχου είναι οι περιοχές των Καμένων Βούρλων και του Μώλου. Άλλωστε, το επισήμανε κι ο ίδιος ο Γιάννης Πλατανιάς στην αρχή της ομιλίας του.

Η σημερινή μας συγκέντρωση είναι μήνυμα νίκης, είναι μήνυμα αλλαγής, είναι μια ξεκάθαρη εντολή των πολιτών του Αγίου Κωνσταντίνου για να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας.

«Ξέρετε τι έλεγαν κάποιοι μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες; Τάχα ότι «ο Πλατανιάς είναι δυνατός στα Καμένα Βούρλα και στον Μώλο, αλλά δεν έχει δύναμη στον Άγιο Κωνσταντίνο». Ε, εσείς σήμερα τους διαψεύσατε με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί εσείς αποδείξατε σήμερα ότι είστε η δύναμη που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Δήμο. Εσείς είστε η δύναμη που θα βάλει ένα τέλος στη στασιμότητα και στον οπορτουνισμό. Που θα βάλει ένα μεγάλο ΣΤΟΠ σε όσους βλέπουν την πολιτική ως καριέρα. Γιατί όλοι εσείς είστε η δύναμη που θα κάνει στον τόπο μας μια νέα Αρχή. Μια Αρχή με συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δήμο μας, μια Αρχή με νέους και έμπειρους ανθρώπους που έχουν μπει μπροστά σε αυτή την προσπάθεια.»

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του και στις 15 δεσμεύσεις για θέματα όπως η καθαριότητα, η τουριστική ανάπτυξη, η πολιτική προστασία, τα μεγάλα έργα υποδομών, το ζήτημα του δημογραφικού και τα κίνητρα για να επιστρέψουν οι νέοι στον τόπο, η σχολική στέγη κα

«Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε σήμερα μήνυμα νίκης σε όλο τον Δήμο μας. Έδωσε εντολή να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Στις 8 Οκτωβρίου η Δημοτών Αρχή θα είναι η πλειοψηφική δύναμη!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλατανιάς κλείνοντας καταχειροκροτουμενος την ομιλία του.