MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Το "Ευχαριστώ" και η δέσμευση του Ηλία Σανίδα

Το

Ο Ηλίας Σανίδας είναι ο πρώτος των πρώτων σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, αφού άγγιξε τους 10.000 σταυρούς στο Νομό Φθιώτιδας (9.795 και λείπουν ακόμα δυο εκλογικά τμήματα).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας στο ευχαριστήριο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει: «Μας ενώνει πάντα η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτωντου Νομού μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας μεεργατικότητα και συνέπεια. Το ταξίδι πουξεκίνησε συνεχίζεται...»

Διαβάστε ολόκληρο το ΕυχαριστήριομήνυμαΑντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, για τοεκλογικό αποτέλεσμα.

Φίλες και φίλοι,

Οι πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πίστεψαν τον ΦάνηΣπανό και την παράταξη «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» δίνονταςμια νίκη που διατηρεί ανοιχτό το δρόμο για το μεταρρυθμιστικό καιαναπτυξιακό πρόγραμμα της παράταξής μας με συνέπεια και σταθερότητα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Φθιωτείς και μέσα από την καρδιάμου, επιθυμώ να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον ωραίο αγώναπου δώσαμε μαζί.

Ευχαριστώ όλους και όλες σας, που με πιστέψατεκαι μεεμπιστευθήκατεως άνθρωπο και ενεργό πολίτη, και με τιμήσατε με τηνψήφο και την εκτίμησή σας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τουςφίλους και συνεργάτες, που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, σε αυτότον πολύ σύντομο αλλά όμορφο αγώνα.

Μας ενώνει πάντα η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτωντου Νομού μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας μεεργατικότητα και συνέπεια.

Το ταξίδι πουξεκίνησε συνεχίζεται..

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας
Ηλίας Κ. Σανίδας