ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Έγινε η πρώτη Ολομέλεια Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων Ελλάδας

Έγινε η πρώτη Ολομέλεια Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων Ελλάδας

Tέθηκαν οι βάσεις για την δημιουργία Δικτύου Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων Ελλάδας.

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της πρώτης Ολομέλειας Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων Ελλάδας παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Βασίλη Σπανάκη με οικοδεσπότη τον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Στην Ολομέλεια αυτή φυσικά ήταν παρόντες και πολλοί πρόεδροι από την Περιφέρεια Στερεάς, καθώς επίσης και αρκετοί δήμαρχοι.

Παρών και ο Δήμος Στυλίδας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Κατσούρα, από την ανάρτηση του οποίου αλιεύσαμε και την είδηση.

«Κατά τις εργασίες της Ολομέλειας υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σε σοβαρά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τέθηκαν οι βάσεις για την δημιουργία Δικτύου Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων Ελλάδας....», είπε στο LamiaReport.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Κατσούρα και τη φωτογραφία μαζί με συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που συνοδεύει την ανάρτηση.

Το "Ευχαριστώ" του Ηλία Κυρμανίδη στους Δημότες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το "Ευχαριστώ" του Ηλία Κυρμανίδη στους Δημότες