MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Σήμερα: "Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο" από τον Θίασο Σκιών του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στη «Χώρα»

Σήμερα:

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου υποδεχόμαστε στον Τόπο Τεχνών "Χώρα", στα Λελέικα Υπάτης τον πληθωρικό και σαρωτικό Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τον Θίασο Σκιών του, μετο έργο"Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο".

ΟΑλκιβιάδης Κωνσταντόπουλοςείναι γνωστόςγια την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιόςαλλά και το ανήσυχο πνεύμα του. Φέτος λοιπόνπαίρνει θέση πίσω από τον μπερντέκαι στήνει το δικό του Θίασο Σκιώνμε ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα:Τον Καραγκιόζη!

Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο», ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει –τι άλλο;– ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρίανα παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά. Ο μπάρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας και τα Κολλητήρια καλούνται να συνδράμουν στην παράτολμη μουσική αυτή προσπάθεια και να δώσει ο καθένας τη δική του νότα!

Πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε μαζί τους, γονείς και παιδιά σε μια παράσταση που διδάσκει και ψυχαγωγεί με τον πιο μουσικό τρόπο.

Συντελεστές:

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζωντανή Μουσική:Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Μουσική Επιμέλεια:Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Φωτογραφίες:Αγγελική Κοκκοβέ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 50′

Τιμές εισιτηρίων: 10 €

Προπώληση εισιτηρίων:viva.gr

Πληροφορίες: 22310 43333 / 22310 51075

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του17ουΦεστιβάλ Οίτης στο: www.xwra.gr

Info:
"Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο" από τον Θίασο Σκιών του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου
Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023
Ώρα έναρξης: 20.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075
e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr