ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Οι εκπαιδευτικοί διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί

Οι εκπαιδευτικοί διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί

Μουσική εκδήλωση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Σύνδεσμος Φιλολόγων Φθιώτιδας, την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία - Παράρτημα Φθιώτιδας και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας…

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/2) το βράδυ στο Κέντρο «Αρίων» η χοροεσπερίδα που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Φθιώτιδας, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία - Παράρτημα Φθιώτιδας και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας,

Πάνω από 500 άτομα, εκπαιδευτικοί, μαθητές και φίλοι της εκπαιδευτικής κοινότητας, όχι μόνο από τη Φθιώτιδα, γέμισαν την αίθουσα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι, όπως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, που απηύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν εκ των διοργανωτών ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Φθιώτιδας της ΕΜΕ και πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηλίας Αργυρόπουλος και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου και μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας, Οδυσσέας Γκοτζαμάνης.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσε και ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας πριν αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα και την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου ήταν ομιλητής.

Παρευρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, Θάνος Τσαντήλας, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λ.Σ. Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Μπασδέκης, ο πρώην Βουλευτής που έχει διατελέσει και Διευθυντής ΔΔΕ Φθιώτιδας Αθανάσιος Μιχελής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Αποστολόπουλος, οι Δήμαρχοι, Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Μακρακώμης, Γιώργος Χαντζής, Καμένων Βούρλων , Ηλίας Κυρμανίδης, Δομοκού, Χαράλαμπος Λιόλιος και Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων, Ειρήνη Σόλια, Παναγιώτης Παρχαρίδης και Γιώργος Ζήσιμος, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Ελένη Μπενιάτα, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Γκούμας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας, Γιώργος Γιάννακας, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, Πληροφορικής, Γιώργος Ζάχος, Ηλεκτρολόγων, Χρήστος Καλιώρας, Φιλολόγων, Ελένη Παπαντωνίου, Γεωπονίας, Διατροφής & Περιβάλλοντος, Βασιλική Στοφόρου, Ειδικής Αγωγής & Εντ. Εκαίδευσης, Σοφία Τσαγανού και Μηχανολόγων Δημήτριος Νικολαΐδης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας, Μαρία Βε, το μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, Παναγιώτης Στεφανής, η Πρόεδρος των Συλλόγων Φροντιστηρίων Φθιώτιδας - Ευρυτανίας, Σοφία Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΠΕΛ, Λεωνίδας Κωστόπουλος, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Λαμίας, Παναγιώτα Κυρατζή, η Πρόεδρος του Παρατήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Μαριάνθη Ντούβα, η Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, Βασιλική Αλβέρτη, ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός», Ανδρέας Ιωακείμ, Διευθυντές και Διευθύντριες Σχολείων της Λαμίας και της Φθιώτιδας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και Μαθηματικός Κατερίνα Καλογήρου.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα, πρώτα από την Ορχήστρα της Β ́ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας και στη συνέχεια από τον Dj Γιάννη Παπαδημητρίου.

Οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση - συγκέντρωση εκπαιδευτικών, θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: xoros003 xoros004 xoros008 xoros009 xoros012 xoros016 xoros019 xoros020 xoros022 xoros026 xoros029 xoros031 xoros033 xoros034 xoros036 xoros039 xoros044 xoros045 xoros047 xoros051 xoros053 xoros056 xoros059 xoros062 xoros064 xoros070 xoros073 xoros074 xoros075 xoros077 xoros078 xoros082 xoros083 xoros084 xoros086 xoros089 xoros090 xoros091 xoros093 xoros095 xoros097

Φωτορεπορτάζ και ΒΙΝΤΕΟ με τα αυτοφωτιζόμενα στο Καρναβάλι Λαμίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φωτορεπορτάζ και ΒΙΝΤΕΟ με τα αυτοφωτιζόμενα στο Καρναβάλι Λαμίας