ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνει την έκθεση "Μέθεξη"

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνει την έκθεση "Μέθεξη"

Με την ενεργή συμμετοχή του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Λαμιέων, που κάνει ανοιχτό κάλεσμα για Καλλιτεχνικές Δημιουργίες (διάφορες τεχνικές ζωγραφικής).

Αφορμή δημιουργίας θα είναι κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο ή ποίημα. Μαζί με το έργο να αναφέρεται κι ο τίτλος του εκάστοτε βιβλίου καθώς και μέρος αυτού από το οποίο είναι εμπνευσμένο.

Είτε ομαδικά είτε ατομικά μπορείτε να λάβετε συμμετοχή κι η κατάθεση των έργων να γίνει ηλεκτρονικά έως Παρασκευή 04.04.2025 στο email: [email protected].

Η δράση χωρίζεται σε δύο ηλικιακές κατηγορίες (ανήλικους 12-17 ετών και ενήλικες 18-35 ετών).

Όλες οι δημιουργίες θα εκτεθούν για τρεις ημέρες, από 8 Απριλίου -10 Απριλίου 2025, στην Στοά της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας "Αλ. Κοντόπουλος" από τις 18:00 έως τις 21:00.

Στην κατηγορία των ανηλίκων θα δοθούν έπαινοι για όλες τις συμμετοχές ενώ στην κατηγορία των ενηλίκων θα συγκροτηθεί επιτροπή από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Λαμιέων και του ΣΚΕΤΚΕ για την ανάδειξη τριών έργων όπου θα αποτελέσουν μέρος της έκθεσης καθ'όλη την διάρκειά της.

Όλοι μαζί να τιμήσουμε την Μέθεξη των τεχνών!

Αντίστροφη μέτρηση για την 9η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αντίστροφη μέτρηση για την 9η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας