MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Με συγκίνηση η εκδήλωση για τους αποφοιτήσαντες του 1ου Λυκείου Λαμίας

Με συγκίνηση η εκδήλωση για τους αποφοιτήσαντες του 1ου Λυκείου Λαμίας

Καλή σταδιοδρομία…

Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/6) η Διευθύντρια Λεμονιά Ραχιώτου και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Λυκείου Λαμίας, με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, παρέδωσε τους απολυτήριους τίτλους στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο σχολικό συγκρότημα της Αμφιθέας

Στο προαύλιο του σχολείου που τους έκανε από παιδιά - εφήβους, η Διεύθυνση του Σχολείου με συγκίνηση έδωσε τις ευχές της για υγεία και καλή σταδιοδρομία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών, Αιδεσιμολογιότατος π. Δημήτριος Ατματζίδης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Αικατερίνη Καλογήρου, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Πληροφορικής Γιώργος Ζάχος ο Διευθυντής του Ωδείου «Γερμανός ο Μελωδός» Ανδρέας Ιωακείμ και από την Αυτοδιοίκηση, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Λαμιέων Παναγιώτης Παρχαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Αποστολόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Ταξίδης. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα ως παλιοί απόφοιτοι του Λυκείου μίλησαν με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια αναπολώντας τις εποχές που ήταν κι εκείνοι μαθητές.

Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νίκος Στριμπάκος που βοήθησε στην προετοιμασία της εκδήλωσης.

Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια των παιδιών και ακολούθησε πάρτυ με ελληνική και ξένη μουσική.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και εγκάρδιες ευχές να εκπληρώσουν τα όνειρά τους οι αποφοιτήσαντες.

Δείτε φωτογραφίες:

{gallery}/media/jw_sigpro/users/0000000482/1oLykeioLamias24{/gallery}