MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Σήμερα το 6ο Street Food Festival Παύλιανης

Σήμερα το 6ο Street Food Festival Παύλιανης

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Παυλιανιτών ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 6ου Street Food Festival, την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, στις 19:30 στην Παύλιανη.

Το Street Food Festival της Παύλιανης έχει πλέον καταστεί θεσμός, προσελκύοντας κάθε χρόνο πάνω από 2.000 επισκέπτες που έρχονται να στηρίξουν την προσπάθεια των κατοίκων του χωριού, να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις και να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του DJ. Το φετινό φεστιβάλ υπόσχεται ακόμα περισσότερες γευστικές εκπλήξεις και μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Σημαντικό στοιχείο του φεστιβάλ είναι η συμμετοχή των εθελοντών. Κάτοικοι του χωριού αναλαμβάνουν με ενθουσιασμό όλα τα πόστα, από σερβιτόροι και μάγειρες έως ταμίες και μπάρμαν, καθώς και τις πιο απαιτητικές εργασίες, δείχνοντας έτσι την αφοσίωση και το πάθος τους για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, ο Δήμος Λαμίας θα διαθέσει δύο λεωφορειάκια τα οποία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 18:30 έως τις 00:00, μεταφέροντας τον κόσμο από το πάρκινγκ στην είσοδο του χωριού προς το σημείο της διοργάνωσης.

Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε και να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις, μουσική και καλή διάθεση στην όμορφη Παύλιανη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Παυλιανιτών.

Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Παυλιανιτών
Τηλέφωνο: 6978812316 Γερονικολού Ελένη
Email:[email protected]
Website:https://www.facebook.com/pavliani.info