ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Ένα κουβάρι οι παίκτες της Λαμίας για το τρίποντο στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα κουβάρι οι παίκτες της Λαμίας για το τρίποντο στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις Βόκολου…

Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν και η αποτελεσματικότητα που δείχνει η Λαμία το τελευταίο διάστημα είναι αποκλειστικά και μόνο αποτέλεσμα της αλλαγής της ψυχολογίας.

Η ίδια ομάδα που έβαζε δύσκολα στους υποψήφιος φετινούς πρωταθλητές το περασμένο Φθινόπωρο, έφτανε να χάνει με κατεβασμένα χέρια απέναντι σε σαφώς υποδεέστερες ομάδες.

Η απάντηση στο τι άλλαξε δίνεται και μέσα από το παρακάτω βίντεο.

Παίκτες «τελειωμένοι», όπως ο Καραμάνος, ο Τσούκαλος, ο Σαραμαντάς (που δεν έπαιξε στο Αγρίνιο), ο Ασκόφσκι, μπήκαν στην 11αδα και πρόσφεραν. Αφήσαμε τελευταίο τον Μπεχαράνο ο οποίος στις προηγούμενες σεζόν, είχε δώσει μόνος του την κατηγορία στην ομάδα και βρέθηκε με το ένα πόδι στην έξοδο.

Για αυτό και απολύτως αναμενόμενη η αντίδραση του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό με το Λεωνίδα Βόκολο να του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Ίσως τη συνταγή της παραμονής…

Οι πανηγυρισμοί:

Παραπάνω δεν αναφέρουμε και την τεράστια αλλαγή που έχει συντελεστεί στην άμυνα, η οποία ωστόσο παραμένει η χειρότερη του πρωταθλήματος. Άρχισε κι αυτή όμως να θυμίζει την άμυνα του μισού πρώτου γύρου, όταν πολύ δύσκολα δεχόταν γκολ και είναι βέβαιο ότι η επιτυχία χτίζεται από τη διατήρηση του «μηδέν» στα μετόπισθεν

Οι δηλώσεις Βόκολου: