MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό για τον Πάρη Δερμάνη από τη Φθιώτιδα

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό για τον Πάρη Δερμάνη από τη Φθιώτιδα

Έχασε τη μάχη μετά από καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί την Πρωτομαγιά στο Βελιγράδι όπου βρισκόταν για τα παιχνίδια του «τριφυλλιού», με τη Μακάμπι…

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μετά την είδηση του θανάτου του «αιώνιου» φροντιστή της Πάρη Δερμάνη.

Ο Πάρης Δερμάνης ήταν από την Ελάτεια Φθιώτιδας και μάλιστα όπως είχε γράψει ο Ελεύθερος Τύπος συνήθιζε τις διακοπές του και ειδικά το Πάσχα, να το περνά στην γενέτειρά του. Ο αδερφός του άλλωστε έχει υπηρετήσει ως αστυνομικός σε υπηρεσίες της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.

Ο μπασκετικός Άρης Αμφίκλειας επίσης έγραψε στο λογαριασμό του:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του συνδημότη μας Πάρη Δερμάνη.

Ο Πάρης Δερμάνης με καταγωγή από την Ελάτεια Φθιώτιδας, ήταν επί 17 χρόνια φροντιστής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ένας άνθρωπος με ήθος και με μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ!

Καλό ταξίδι φίλε Πάρη».

Συγκινεί και η ανάρτηση του «εφτάστερου» - πλέον - Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών.

Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…

Καλό ταξίδι Πάρη μας…»

Όλοι γνώριζαν τη θρυλική μορφή του Πάρη που δέσποζε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού αυτά τα 17 χρόνια. Νωρίτερα όμως είχε υπηρετήσει με αγάπη και σοβαρότητα και την μπασκετική ΑΕΚ, καθώς είχε εργαστεί ως υπεύθυνος ασφαλείας στην ΚΑΕ.

Με πολλή θλίψη και η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

«H οικογένεια της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC εκφράζει τη θλίψη της και συμμετέχει στον ανείπωτο θρήνο για το χαμό του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Ο αγαπημένος μας Πάρης, είχε υπηρετήσει με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα, επί σειρά ετών τη «Βασίλισσα» επί διοικήσεων Γιάννη Φιλίππου ως Υπεύθυνος Ασφαλείας, αλλά και ως «αντίπαλος» υπήρξε φίλος, κύριος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στον Παναθηναϊκός BC ACTOR.

Καλό κατευόδιο, αγαπημένε Πάρη».

Και ο μεγάλος αντίπαλος των «Πρασίνων» όμως, ο Ολυμπιακός, με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη στέκεται στο πένθος των ανθρώπων του Πάρη:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια , τους οικείους και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πάρη Δερμάνη, που σήμερα (08/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Καλό ταξίδι…»

Να θυμίσουμε ότι ο εκλιπών είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5), όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι της Euroleague.

Με τη βοήθεια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Πάρης Δερμάνης νοσηλεύτηκε αρκετά σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Σερβίας και στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα, όπου τελικά κατέληξε το πρωί του Σαββάτου (8/6).