MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Για 1η φορά ξεκινά από τη Λαμία

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Για 1η φορά ξεκινά από τη Λαμία

Πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για το μεγάλο αθλητικό γεγονός...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου,στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, ευρεία σύσκεψη για την έγκαιρη οργάνωση και διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2024, με επίκεντρο τη Στερεά Ελλάδα.

Πρέπει να αναφεερθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, αλλά από τη Λαμία.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν θέματα διαμόρφωσης και βελτίωσης των ειδικών διαδρομών, καθώς επίσης και οργανωτικά ζητήματα για την ομαλή - επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, παρουσία της Αλυτάρχη Ανίτας Πασαλή, του Αναπληρωτή Αλυτάρχη Νίκου Μανώλη, καθώς επίσης και του Υπεύθυνου διαδρομών Ανδρέα Γρηγορόπουλου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Ηλίας Καλτσάς, η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Σούλα Στιβακτή, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης και εκπρόσωποι των Δήμων Μακρακώμης και Λαμιέων.