MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Μια ακόμα διάκριση για την Αναγέννηση Λαμίας στο Πανελλήνιο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Μια ακόμα διάκριση για την Αναγέννηση Λαμίας στο Πανελλήνιο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Η αγωνιστική ομάδα της Αναγέννησης συμμετείχε στην Α’ φάση πανελληνίου πρωταθλήματος και Περιφερειακού Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκαν στη πόλη της Λάρισας στις 29 Ιουνίου και 30 Ιουνίου.

Έχοντας τη πολυπληθέστερη αποστολή της πόλης, η ομάδα μας με 19μελή αποστολή έδειξε την ανοδική πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια ξεφεύγοντας από τους ανταγωνισμούς εντός πόλεως, θέτοντας το πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Αναλυτικά, ο σύλλογος μας κατέκτησε 13 χρυσά, 15 ασημένια και 10 χάλκινα μετάλλια και με 304 βαθμούς, κατατάχθηκε ως 4 η στη Περιφέρεια σε κοντινή απόσταση από τις ομάδες της Χαλκίδας και 1 η κολυμβητική ομάδα της πόλης μας διευρύνωντας τη τεράστια απόσταση από τους υπολοίπους συλλόγους, επιτυγχάνοντας και τη πρόκριση επτά αθλητών/τριών στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Πρωτεργάτης της ανοδικής πορείας του συλλόγου μας δεν είναι άλλος από τον αρχιτέκτονα του κολυμβητικού τμήματος της Αναγέννησης Λαμίας, προπονητή και Ολυμπιονίκη της πόλης μας Αποστόλη Αντωνόπουλο και τους αθλητές του συλλόγου μας, οι οποίοι καθημερινά παλεύουν με τον ίδιο τους τον εαυτό και τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, διότι 20 αθλητές αγωνιστικών κατηγοριών παλεύουν να προσαρμοστούν σε 2 διαδρομές 25άρας πισίνας, μη έχοντας ισάξια αντιμετώπιση, μιας και η ομάδα μας κολυμπάει με αμιγώς αθλητές αγωνιστικής, όπως ορίζει το πρόγραμμα λειτουργείας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Η αγωνιστική ομάδα απαρτιζόταν από: Πασχαλίδης Γεώργιος, Μπρέκης Κωνσταντίνος, Κούτρας Αριστείδης, Σαμαράς Θεμιστοκλής, Πανουργιάς Χρήστος, Λάμπρου Δανάη, Γκίστι Κλέα, Παπανικολάου Αγγελική, Μαργαρίτη Αικατερίνη, Χανής Κωνσταντίνος, Λάμπρου Γεώργιος – Παρασκευάς, Γκαζίζωβ Θεόδωρος, Μανίκης Παναγιώτης, Γκίστι Ανίσα, Ανάγνου Λυδία – Βασιλική.

Με την αγωνιστική μας ομάδα προπονούνται και οι αθλητές: Καλούδης Γεώργιος, Παπανικολάου Χαράλαμπος που ανήκουν στον Ολυμπιακό Πειραιώς, Παπαγεωργίου Σοφία και Παπαγεωργίου Χρήστος, οι οποίοι αποτελούν μέλη του συλλόγου μας από τα μέσα της χρονιάς προσφέροντας τους βαθμούς τους και τις κατατάξεις στους προηγούμενους συλλόγους τους.

Η Αναγέννηση Λαμίας θέτει πλέον το πήχη ακόμα πιο ψηλά. Σύσσωμος ο οργανισμός της Αναγέννησης, από διοικητικό συμβούλιο, προπονητικό επιτελείο, αθλητές και φίλους του συλλόγου μας δεν καθησυχάζεται, αντιθέτως ενορχηστρώνονται αρμονικά τα πλάνα της νέας αγωνιστικής χρονιάς που έρχεται.

Συγχαρητήρια σε όλους!