MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Ακαδημία Ποδοσφαίρου από τις Νηρηίδες Φθίας

Ακαδημία Ποδοσφαίρου από τις Νηρηίδες Φθίας

Μετά την εντυπωσιακή άνοδό τους στη Β’ Εθνική, οι Νηρηίδες Φθίας συνεχίζουν να επενδύουν στο μέλλον του ποδοσφαίρου, ανακοινώνοντας τη δημιουργία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Α.Ε. Καλυβίων.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως φυσική συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της ομάδας, στοχεύοντας να καλλιεργήσει και να αναδείξει το ταλέντο των νεαρών αθλητριών της περιοχής.

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Νηρηίδων Φθίας σε μια σημαντική συνεργασία με την Α.Ε. Καλυβίων, ανοίγουν τις πύλες τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, προσκαλώντας όλα τα νεαρά κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ένας καταξιωμένος προπονητής με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ο οποίος με πάθος και αφοσίωση θα καθοδηγήσει τις νεαρές αθλήτριες στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών τους δεξιοτήτων.

Οι Ακαδημίες Νηρηίδων Φθίας έχουν ως στόχο όχι μόνο την καλλιέργεια των τεχνικών και τακτικών δεξιοτήτων των κοριτσιών, αλλά και την ανάπτυξη αξιών όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός.

Μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος και να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς με τις συμπαίκτριες τους.

Η συνεργασία με την Α.Ε. Καλυβίων ενισχύει περαιτέρω την ποιότητα του προγράμματος, προσφέροντας στις νεαρές αθλήτριες την ευκαιρία να προπονηθούν σε ένα περιβάλλον που σέβεται τις ανάγκες και τις δυνατότητες τους.

Η Ακαδημία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ατομική πρόοδο της κάθε αθλήτριας, με προσωπική καθοδήγηση και προσαρμοσμένα προπονητικά πλάνα.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκινούν στις 20 Αυγούστου και θα παραμείνουν ανοιχτές για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η Ακαδημία απευθύνεται σε κορίτσια όλων των ηλικιών, από αρχάριες μέχρι πιο προχωρημένες αθλήτριες, που επιθυμούν να εξελίξουν το ταλέντο τους και να ζήσουν την εμπειρία του οργανωμένου ποδοσφαίρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6943477731 ή 6976400624, ή να επισκεφθείτε το γραφείο του προέδρου μας, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΥΤΡΑΣ, στην οδό Σατωβριάνδου 15, καθώς και στα ενεργά social media της ομάδας μας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της δυναμικής αθλητικής κοινότητας και να συμβάλετε στην ανάπτυξη του μέλλοντος του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ελάτε μαζί μας και ζήστε το πάθος του ποδοσφαίρου με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Νηρηίδων Φθίας και την Α.Ε. Καλυβίων!