Καμένα Βούρλα: Για 4η χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά των ακαδημιών της Βαλένθια

Το διάστημα 22 - 25 Απριλίου 2025.
Ο Δήμος Καμένων Βούρλων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά τμημάτων υποδομής «Valencia CF Academy SEE international tournament» που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Δήμου Καμένων Βούρλων από 22 μέχρι 25 Απριλίου.
Θα συμμετέχουν πάνω από 40 ομάδες με τη συμμετοχή περισσότερων από 800 ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Για φέτος αποτελεί ξεχωριστό γεγονός η συμμετοχή ομάδας από τα τμήματα υποδομής της Νότιγχαμ Φόρεστ!
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Απρίλιου στις 18.00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας με τη συμμετοχή της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα και τα γήπεδα.
Το Valencia Tournament έχει πλέον καταστεί θεσμός και κάθε χρόνο αναβαθμίζεται προκαλώντας το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ακαδημιών ποδοσφαίρου.
Η επίδρασή του στην τοπική κοινωνία ξεπερνά τα ποδοσφαιρικά όρια. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι ποδοσφαιριστές, προπονητές, γυμναστές και γονείς θα ξεπεράσουν τα 2.000 άτομα, οι οποίοι θα διαμένουν εδώ, θα καταναλώνουν εδώ και επιστρέφοντας θα διαφημίσουν το Δήμο μας και την περιοχή μας.
Συνεχίζουμε με όραμα και σχέδιο και εργαζόμαστε ώστε συνεχώς να αυξάνουμε τις αφορμές και να δημιουργούμε τις συνθήκες για να κάνουμε τον τόπο μας ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό και να αυξάνουμε την επισκεψιμότητα σ’ αυτόν.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις