ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΠΑΣ Λαμία: Με 3+2 απουσίες για το κρίσιμο ματς με Καλλιθέα

ΠΑΣ Λαμία: Με 3+2 απουσίες για το κρίσιμο ματς με Καλλιθέα

Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα…

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία το Σάββατο 5 Απριλίου 2025 και ώρα 20:00’ στο πλαίσιο της 2η; αγωνιστικής των Play Outs της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου αντιμετωπίζει την Athens Kallithea και ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει με νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, όχι μόνο για να μειώσει την απόσταση από την ζώνη σωτηρίας, αλλά και από την αντίπαλη ομάδα. Ρεαλιστικά η Φθιωτική ομάδα (16 βαθμοί) κυνηγάει τόσο την ομάδα της Καλλιθέας (22 βαθμοί) όσο και αυτή του Βόλου (23 βαθμοί), για να σωθεί.

Η Λαμία που προέρχεται από τη σημαντική ισοπαλία στις Σέρρες, όπου αγωνίστηκε και με τρεις βασικές ελλείψεις στην επίθεση, Φουρτάδο, Κλωναρίδης και Ιμπάνιες. Στο ματς με την Καλλιθέα ο τεχνικός της Λαμίας, έχει ακόμη δύο απουσίες «βασικών», αυτή τη φορά από τη μεσαία γραμμή. Συγκεκριμένα, Σουρδής και Δοϊρανλής απουσιάζουν από την αποστολή που ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτό άνοιξε το δρόμο στους νεαρούς Μαργαρίτη και Τσιάκα που συμπειλήφθηκαν στη λίστα με τους 22. Αναλυτικά:

Raton, Kostic, Σουρδής, Ντεντάκης, Sanchez, Γκοτζαμανίδης, Ring, Βιτλής, Radonja, Soria, Χαντάκιας, Γιαννούτσος, Sakor, Αθανασακόπουλος, Tshibola, Μαργαρίτης, Τσιάκας, Τερεζίου, Chavez, Βλαχομήτρος, Bilal, Lake.

Απέναντι στην Athens Kallithea, η Λαμία φέτος έχει μία ήττα στην έδρα της Αθηναϊκής ομάδας (με Βόκολο) και μια λευκή ισοπαλία στο ΔΑΚΛ (με Σατσιά). Ισοπαλία στο «Αθανάσιος Διάκος» είχε αποσπάσει η ομάδα της Καλλιθέας και πριν 2 χρόνια στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (22-23), όταν στον πάγκο της Φθιωτικής ομάδας ήταν ο Σάββας Παντελίδης.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έκανε δεκτό το αίτημα των φιλοξενουμένων για διάθεση εισιτηρίων και θύρας και αποφασίστηκε να δοθούν πενήντα (50) εισιτήρια και η Θύρα (Θ4) – Κερκίδα 8.

Για τις λοιπές θέσεις της αθλητικής εγκατάστασης (5.305), θα διατεθούν εισιτήρια, αποκλειστικά, με ηλεκτρονικό τρόπο (μέσω της ειδικής πλατφόρμας), κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του νέου νομοθετικού πλαισίου.

Από τη ΔΑ Φθιώτιδας ανακοινώθηκαν και μέτρα περιμετρικά του γηπέδου. Ειδικότερα ισχύει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, το Σάββατο (05-04-2025) και από την 14:00΄ ώρα, έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα:

  • Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Σταδίου)
  • Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ έως την συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά)
Νέο ban της FIFA στον ΠΑΣ Λαμία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέο ban της FIFA στον ΠΑΣ Λαμία