MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Αναζητείται κτίριο προς ενοικίαση για στέγαση των γραφείων της έδρας ΜΔ

Λαμία: Αναζητείται κτίριο προς ενοικίαση για στέγαση των γραφείων της έδρας ΜΔ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ενοικίαση κτιρίου, για στέγαση γραφείων της έδρας ΜΔ (Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού, Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας).

Σχετ.:

1. Η υπ’ αριθμ. Απόφαση ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/4270/209 (ΦΕΚ 1022/Β΄/2022) Κατάργηση του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού» και ενσωμάτωση αυτού στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 43 του ν. 4685/2020 (ΦΕΚ 92/Α΄)
2. Η υπ’ αριθμ. Απόφαση ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/4261/208 (ΦΕΚ 1056/Β΄/2022) Κατάργηση του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου» και ενσωμάτωση αυτού στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 43 του ν. 4685/2020 (ΦΕΚ 92/Α΄)

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ανωτέρω 1 και 2 σχετικές Υ.Α. το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού» και το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου» καταργήθηκαν. Επιπλέον, με την έκδοση των ανωτέρω δύο σχετικών αποφάσεων, ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) καθίσταται καθολικός διάδοχος των δύο πρώην Φορέων Διαχείρισης, οι οποίοι συγχωνεύονται στην Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού, Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (Μ.Δ.) και εφαρμόζονται σχετικά οι διατάξεις του άρθρου 43 του ν. 4685/2020 (ΦΕΚ 92/Α΄).

Η νέα Μ.Δ. που προέκυψε, σύμφωνα με την πρόσφατη Απόφαση ΥΠΕΝ/Δ ΝΕΠ/30858/1148 (ΦΕΚ 1877/Β/2022)έχει πλέον έδρα στην Λαμία, με παράρτημα στην Αμφίκλεια, και υπάγεται στην Διεύθυνση Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (Τομέας Β) της Γενικής Διεύθυνσης του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.

Καθώς μέχρι σήμερα τα γραφεία της έδρας βρίσκονται στα Λουτρά Υπάτης, αναζητούμε προς μίσθωση στην περιοχή της Λαμίας ένα κτίριο με τις εξής προδιαγραφές:

Τουλάχιστον 150 τ.μ., δύο τουλάχιστον αίθουσες με 6 θέσεις εργασίας, δύο μπάνια, κουζινάκι και δυνατότητα στάθμευσης δύο υπηρεσιακών οχημάτων 4x4. Σε περίπτωση που το κτίριο δεν καλύπτει όλες τις ανωτέρω προδιαγραφές, ο ιδιοκτήτης δεσμεύεται για την υλοποίηση τουςκαι την ανάλογη διαμόρφωσητου κτιρίου σε συνεννόηση με την Μ.Δ.

Παρακαλούμε για την αποστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από οικονομική προσφορά, εντός δεκαπέντε (15) ημερών, στο παρακάτω email: mdpp.parnassos-oiti@necca.gov.gr.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 22310 59007, ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 7:30-15:30.