ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πετούσε φόλες για σκυλιά από το παράθυρο του αυτοκινήτου του

Πετούσε φόλες για σκυλιά από το παράθυρο του αυτοκινήτου του

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου 56χρονος, ο οποίος είχε προκαλέσει το θάνατο αδέσποτου σκύλου στην περιοχή, ρίχνοντας φόλα.

Ο 56χρονος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κατηγορείται για το κακούργημα της θανάτωσης ζώου, καθώς στις 16/9/22 οδηγώντας το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Αλμυρού, πέταξε από το παράθυρο του οχήματός του φόλα τυλιγμένη σε χαρτοπετσέτα. Ο σκύλος έφαγε το αντικείμενο και πέθανε μετά από μόλις 20 λεπτά, ενώ σύμφωνα με τη σχετική γνωμάτευση κτηνιάτρου, ο θάνατος του οφειλόταν σε δηλητηρίαση.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μέσω βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής, το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο στο σημείο, ενώ του είχε επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Σύλληψη για καύση ξύλων μέσα στο δάσος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σύλληψη για καύση ξύλων μέσα στο δάσος