MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Χωρίς δωρεάν rapid test από 1η Δεκεμβρίου;

Χωρίς δωρεάν rapid test από 1η Δεκεμβρίου;

Αβεβαιότητα στους εργαζόμενους των ΚΟμΥ του ΕΟΔΥ…

Ήρθαν στη ζωή μας ξαφνικά, όπως ο κορωνοϊός. Ήταν από τους υγειονομικούς που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να βρέθηκαν στην «καυτή ζώνη» πιο μπροστά και από τους γιατρούς του ΕΣΥ σε εποχές που ο κορωνοϊός τρόμαζε τους πάντες και τα πάντα, χωρίς εμβόλια ή φάρμακα.

Έχουν διαγνώσει τον ιό σε περισσότερους από 20.000 ανθρώπους, ενώ μόνο στο γενικό πληθυσμό έχουν πραγματοποιήσει μέχρι 23/10/23, 363.706 rapid tests (δεν έχουμε τα στοιχεία από δομές, εργοστάσια, επιχειρήσεις).

Είναι οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα, που όπως και οι συνάδελφοί τους στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, βλέπουν με αβεβαιότητα το μέλλον τους από 1η Δεκεμβρίου που θα έχουν λήξει οι συμβάσεις τους.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρουν σε επιστολή τους:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (Κ.ΟΜ.Υ) ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 15/05/2020 ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΕΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ(ΣΤΥΛΙΔΑ,ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ,ΔΟΜΟΚΟ,ΕΛΑΤΕΙΑ,ΤΙΘΟΡΕΑ,ΜΑΛΕΣΙΝΑ,ΜΑΡΤΙΝΟ ,ΛΑΡΥΜΝΑ κ.α)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΙΕΣ,ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΣΧΑΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ Κ ΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2023 ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΗΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ!ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ!

ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ 18 ΑΤΟΜΑ(ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ).

ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝ 1047 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ RAPID TEST ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ,EXOYN KANEI 325.000 EMΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΠΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΟΜΥ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ