«Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου Χρήστου μετά τη μη προφυλάκιση του αστυνομικού…
Σε δάκρυα ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου Χρήστου στο άκουσμα της μη προφυλάκισης του 41χρονου από το όπλο του οποίου «έφυγε» το παιδί της λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
«Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου; Θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Να τον σκοτώσουν και να το νεκροφιλήσει; Ένα παιδί πονόψυχο. Δούλευε και πήγαινε σχολείο. Να έβαζε το όπλο να σκοτώσει τον εαυτό του. Να τον σκοτώσουν θέλω. Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Ούτε τον ήλιο να μην έβλεπε», είπε μεταξύ άλλων η χαροκαμένη μάνα στην εκπομπή Tlive.
Δείτε το βίντεο:
Για το πόσο καλό παιδί ήταν ο Χρήστος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου και η νονά του παιδιού που εξήγησε και τους λόγους που πριν ακόμη ενηλικιωθεί οδηγούσε αυτοκίνητο.
Τι δήλωσε η νονά του 17χρονου:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις