MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

«Έφυγε» ο Γιώργος Ριζάκος

«Έφυγε» ο Γιώργος Ριζάκος

Πρωτοπόρος στα προϊόντα μόνωσης, δόμησης, διακόσμησης και συσκευασίας, αλλά και στην ανακύκλωση με έδρα τη Λαμία.

Ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες - βιομήχανους της Λαμίας, ο Γιώργος Ριζάκος, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην επιχειρηματικότητα γενικότερα στην πατρίδα μας.

Η εταιρία που δημιούργησε πριν 40 και πλέον χρόνια, εδραιώθηκε στο κομμάτι της μόνωσης - δόμησης, δίνοντας στη αγορά το διογκωμένο πολυστυρένιο. Επεκτάθηκε γρήγορα στην Αθήνα και αργότερα στη Θεσσαλονίκη (logistics), εμπλουτίζοντας την παραγωγή στη διακόσμησηκαι τη συσκευασία, αλλά και την ανακύκλωση.

Το ιδιόκτητο κατάστημα «Ριζάκος» στο 1ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τις κατασκευές, πριν την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου EPS στην Ελλάδα.

Όπως υπογραμμίζεται και στην ιστοσελίδα της Γ.Κ. Ριζάκος ΑΒΕΤΕ ήταν και θα παραμείνει οικογενειακή επιχείρηση καθώς αναπτύχθηκε σαν οικογένεια με τους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες και προμηθευτές της.

Ο Γιώργος Ριζάκος αφήνει πίσω του την σύζυγό του Καίτη, τα παιδιά του Ελίνα και Κώστα, καθώς και τα εγγονάκια του.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (18/1/24) στις 4:00' το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθεί ποσό στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας. Για το λόγο αυτό έξω από την εκκλησία θα υπάρχει ειδικό κουτί - κουμπαράς.

Για όποιον επιθυμεί, ο αριθμός λογ/σμου EUROBANK, με όνομα Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι IBAN: GR7602601210000140200571784

Καλό Παράδεισο!