MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:

Δύο ακόμη επιτυχημένες συμμετοχές του Λυρικού Ωδείου Λαμίας σε Πανελλήνιο διαγωνισμό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ακόμη επιτυχημένες συμμετοχές του Λυρικού Ωδείου Λαμίας σε Πανελλήνιο διαγωνισμό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

1ο και 2ο βραβείο στην κατηγορία τραγουδιού.

Όταν οι γνώσεις μεταδίδονται από εκπαιδευτικούς με ποιότητα, ευθύνη και κυρίως αγάπη για την δουλειά τους, όταν οι μαθητές αξιοποιούν ανάλογα όλη την γνώση που τους δίνεται και βεβαίως όταν οι γονείς στηρίζουν ολόψυχα την όλη διαδικασία,τότε το αποτέλεσμα είναι μόνο η κορυφή! Πολλά συγχαρητήρια και στις δυο μαθήτριες του Λυρικού Ωδείου Λαμίας που άγγιξαν την κορυφή!

  • Α' Βράβειο - Χρυσό μετάλλιο στην μαθήτρια μας Τζουβάρα Σοφία
  • Β' Βραβείο - Αργυρό μετάλλιο στην μαθήτρια μας Παναγιώτου Ανθή

Στην κατηγορία τραγουδιού στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής Δ. Μητρόπουλος. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό που προάγει και αναδεικνύει την μουσική εκπαίδευση μέσω ευγενούς άμιλλας, δίνοντας την δυνατότητα συμμετοχής και διάκρισης σε όλους.

Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό Αrt and Art για τη διοργάνωση του διαγωνισμού Μουσικής ''Δημήτρης Μητρόπουλος'' που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών .

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Αμοργιανό, καθηγητή Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής ,Τραγουδιού , Εκδότη-Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημησιογράφων , Ραδιοφωνικό παραγωγό και τ. Αντιδήμαρχο Πειραιώς.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Σιούτα Βίκυ, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του περιοδικού Αrt and Art.

Ευχαριστούμε θερμά τις καθηγήτριες κα Παπαϊωάννου Μαρία και την κα Πιλάτου Βίκυ για την διδασκαλία των τραγουδιών καθώς και τον Σακελλάρη Παναγιώτη για την συνοδεία κιθάρας των μαθητριών στον διαγωνισμό.

Δείτε βίντεο με τις προσπάθειες των μαθητριών:

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός και σε όλους τους συμμετέχοντες , μικρούς και μεγάλους.

Εις το επανιδείν!!!

Λυρικό Αθηνών Λαμίας
Αθηνών 98 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231045046