MENU
weather-icon 27 oC
Αναζήτηση:

Πένθος στη Λαμία για τον ιδιοκτήτη του "Ράδιο Νετ" - Αύριο η κηδεία του

Πένθος στη Λαμία για τον ιδιοκτήτη του

«Έφυγε» σε ηλικία 63 ετών ο γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Πασιάκος.

Βαρύ πένθος στη Λαμία, τη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία για την απώλεια του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ραδιοφωνικού Σταθμού "Ράδιο Νετ" Γιάννη Πασιάκου.

Ο 63χρονος επιχειρηματίας τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δυστυχώς δεν καταφερε να ξεπεράσει.

Από μικρός ξεχώρισε για την δυναμικότητα και εργατικότητά του με αποτέλεσμα γρήγορα να διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο και να ασχοληθεί στον κλάδο των κατασκευών, ενώ παράλληλα διατηρούσε και επιχείρηση - αντιπροσωπεία με πόρτες ασφαλείας, έπιπλα κουζίνας.

Ο Γιάννης Πασιάκος αγαπούσε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είχε διατελέσει στο παρελθόν και Πρόεδρος στην ομάδα του Παγκρατιακού.

Η μεγάλη του αγάπη όμως ήταν το "Ράδιο Νετ" , το οποίο χρόνια τώρα αναμεταδίδει και τον "Sport Fm" στη Φθιώτιδα, έχοντας παράλληλα και ενημερωτικό περιεχόμενο.

Ο Γιάννης ήταν άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της προσφοράς, γι αυτό και είχε μόνο φίλους σε όλη τη Φθιώτιδα, αλλά και στην Ευρυτανία, από όπου ήταν η καταγωγή του.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (8/2) στις 10:00' το πρωί στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας. Η ταφή θα γίνει στο χωριό Δάφνη Ευρυτανίας.

Θερμά συλλυπητήρια από το LamiaReport στους οικείους του και στην οικογένεια του "Ράδιο Νετ".