MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Στερεοελλαδίτης ο προσωπικός Σεφ του Εμίρη του Κατάρ

Στερεοελλαδίτης ο προσωπικός Σεφ του Εμίρη του Κατάρ

Ο 26χρονος Γιάννης Γεωργίου, είναι ο νέος προσωπικός σεφ του Εμίρη του Κατάρ.

Ο ταλαντούχος σεφ έχει καταγωγή από την Αλίαρτο Βοιωτίας και θα είναι ο νέος προσωπικός σεφ του εμίρη Tamim bin Hamad Al Thani, ο οποίος έχει περιουσία πολλών δισεκατομμυρίων και μάλιστα ύστερα από τρεις συνεχόμενες προτάσεις του βασιλιά.

Είναι μόλις 26 χρονών και διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί σε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, τον τελευταίο καιρό μάλιστα εργαζόταν για τις ξενοδοχειακές μονάδες των αδελφών Σαράντη οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της μεγαλύτερης βιομηχανίας γάλακτος της χώρας ‘ Όλυμπος’.

Επίσης ο Γιάννης δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στην Αλίαρτο έχοντας το κατάστημα εστίασης “2face”, ενώ παράλληλα υπογράφει μενού σε γνωστά εστιατόρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεφ βρέθηκε στην Ντόχα τον περασμένο Μάρτιο για να μαγειρέψει για τον αδερφό του Εμίρη σεΐχη Jassim bin Hamad Al Thani, όπου εκεί με οδηγό την γαστρονομική αριστοτεχνία του ο σεφ μάγεψε με τις σπεσιαλιτέ του όλη τη βασιλική οικογένεια.

Το μενού περιελάμβανε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, καθώς όλη η βασιλική οικογένεια είναι λάτρης της Ελλάδας και μάλιστα στο καινούργιο παλάτι της Ντόχα υπάρχουν αρκετά στοιχεία από τα ελληνικά νησιά.

Απολαμβάνοντας ο Εμίρης τις επιλογές του Γιάννη Γεωργίου, ζήτησε από τον butler του να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να γίνει πλέον ο σεφ μόνιμος κάτοικος στη Ντόχα η οποία είναι πρωτεύουσα του Κατάρ.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο περιλαμβάνει ότι ο Έλληνας σεφ θα ακολουθεί τον Εμίρη σε κάθε του επαγγελματικό και ψυχαγωγικό ταξίδι του σε όλο τον κόσμο .

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Γεωργίου στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση":