ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Πλήρωσαν για κινητό τηλέφωνο που δεν πήραν

Λαμία: Πλήρωσαν για κινητό τηλέφωνο που δεν πήραν

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης…

Μετά από 4 περίπου μήνες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας κατάφερε να ταυτοποιήσει το άτομο που τον περασμένο Νοέμβριο ξεγέλασε δύο Λαμιώτες και τους απέσπασε χρηματικό ποσό για την αγορά κινητού τηλεφώνου, συσκευή που δεν έφτασε ποτέ στα χέρια τους.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος μια γυναίκας που σύμφωνα με την αστυνομία, έπεισε τους υποψήφιους αγοραστές να της δώσουν τους ηλεκτρονικούς κωδικούς προπληρωμένων καρτών 380 και 150 ευρώ αντίστοιχα, για την ολοκλήρωση των αγορών τους, χωρίς ποτέ να λάβουν τη συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία ακόμη υπόθεση απάτης από τις πολλές που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα σε όλη τη χώρα. Η συγκεκριμένη μάλιστα έγινε μέσωεφαρμογής αγοραπωλησιών πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Τροχαίο δυστύχημα στη Μαγνησία: Η 25χρονη «εκτινάχθηκε» από το αυτοκίνητο – Ασθενοφόρο περνούσε από το σημείο την ώρα της τραγωδίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τροχαίο δυστύχημα στη Μαγνησία: Η 25χρονη «εκτινάχθηκε» από το αυτοκίνητο – Ασθενοφόρο περνούσε από το σημείο την ώρα της τραγωδίας