MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μητέρας στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μητέρας στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας (ΦΩΤΟ)

Αν ρωτήσεις μία μητέρα τι επιθυμεί περισσότερο, θα σου απαντήσει, να είναι τα παιδιά της γερά κι ευτυχισμένα. Κι αν θες να της κάνεις ένα δώρο για να την ευχαριστήσεις, θα σου πει ότι μία αγκαλιά τους είναι αρκετή!

Το δελτίο τύπου:

Αυτή την ανιδιοτελή και απύθμενη αγάπη, που δίνει τα πάντα χωρίς να περιμένει τίποτα, τιμήσαμε την Κυριακή στις όμορφες εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γυναικών Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας.

Με ομιλίες, μαμαδίστικες αναμνήσεις, κεράσματα, ποιήματα, χορούς, τραγούδια και πολλή συγκίνηση εκφράσαμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στα απάνεμα λιμάνια της ζωής μας. Ξεχωριστή νότα ο σαξοφωνίστας Θάνος Φυσέκης, ο οποίος γέμισε την κεντρική πλατεία Κάτω Τιθορέας με χαρούμενες νότες και ιδιαίτερες μελωδίες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Συλλόγους και συμμετέχοντες για τις υπέροχες και επιτυχημένες τιμητικές εκδηλώσεις στο πρόσωπο της Μάνας, η οποία είτε γεννά είτε δημιουργεί, είτε βρίσκεται κοντά μας είτε στα βάθη της καρδιάς μας, θα είναι ο παντοτινός φύλακας άγγελός μας!

Δείτε φωτογραφίες: