MENU
weather-icon 26 oC
Αναζήτηση:

Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας και δύο θεατρικά - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Κλείδωσες; Οι άγνωστοι»

Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας και δύο θεατρικά - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Κλείδωσες; Οι άγνωστοι»

«Κλείδωσες; Οι άγνωστοι», «Ο Κασκαντέρ» και «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα» οι ταινίες της εβδομάδας, 16/5 έως 22/5 και δύο θεατρικές παραστάσεις στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσαπροβάλλεται η ταινία τρόμου, «Κλείδωσες; Οι άγνωστοι» το ανατριχιαστικό πρώτο κεφάλαιο της επερχόμενης σειράς ταινιών τρόμου.

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: Η παιδική ταινία «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα» και σε βραδυνές προβολές, η κωμική περιπέτεια «Ο Κασκαντέρ» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμιλυ Μπλαντ.

Αυτή την εβδομάδα και δύο θεατρικές παραστάσεις στις άιθουσες του Γαλαξία:

  • Την Τετάρτη 22/5 η θεατρική παράσταση «Η μάνα αυτουνού...Έλλη Ζάχου Ταχτσή» με τη Ράνια Σχίζα στην αίθουσα 1 στις 21.00.
  • Την Κυριακή 19/5 η παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» στην άιθουσα 2 με δύο παραστάσεις στις 12.00 και στις 16.30.

ΤοLamiaReportκαι τοCinepolis Γαλαξίαςσας προσφέρουν5ΔΩΡΕΑΝεισιτήρια για την προβολή της ταινίας«Κλείδωσες; Οι άγνωστοι».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5) από το LR.

Οι προβολές των «Κλείδωσες; Οι άγνωστοι», «Ο Κασκαντέρ» και «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα» ξεκινούν από την Πέμπτη (16/5).

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

«Κλείδωσες; Οι άγνωστοι»

Περίληψη
Αφού χαλάσει το αυτοκίνητό τους σε μια απόκοσμη μικρή πόλη, ένα νεαρό ζευγάρι αναγκάζεται να περάσει τη νύχτα σε μια απομακρυσμένη καμπίνα.
Ακολουθεί πανικός καθώς τρομοκρατούνται από τρεις μασκοφόρους άγνωστους που χτυπούν την πόρτα και εισβάλουν, φαινομενικά χωρίς κίνητρο στην ταινία ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ; ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ - το ανατριχιαστικό πρώτο κεφάλαιο της επερχόμενης σειράς ταινιών τρόμου.

Σκηνοθεσία: Renny Harlin
Ηθοποιοί: Madelaine Petsch, Gabriel Basso, Rachel Shenton, Ella Bruccoleri, Richard Brake, Ema Horvath, George Young, Froy Gutierrez

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Ο Κασκαντέρ»

Περίληψη
Είναι ένας κασκαντέρ, και όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασης μας. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

Σκηνοθεσία: David Leitch
Ηθοποιοί: Stephanie Hsu, Winston Duke, Hannah Waddingham, Emily Blunt, Ryan Gosling, Teresa Palmer, Aaron Taylor-Johnson

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα»

Περίληψη
O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Mark Dindal
Ηθοποιοί (φωνές): Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Θεατρικές Παραστάσεις

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Κλείδωσες; Οι άγνωστοι»στις 19:30 και στις 22:00 (μέχρι 21/5)
  • «Η μάνα αυτουνού...Έλλη Ζάχου Ταχτσή» Θεατρική παράσταση στις 22/5 στις 21.00.

Αίθουσα 2

  • «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα» (μεταγλωττισμένο) στις 18:30
  • «Ο Κασκαντέρ» στις 21:00
  • «Ο Μικρός Πρίγκιπας» παιδική θεατρική παράσταση στις 19/5 στις 12.00 και στις 16.30

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ