MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Γιαννίτσης Group: «Η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα»

Γιαννίτσης Group: «Η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα»

Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη για τους συκοφάντες, λέει με νέα ανακοίνωσή της η εταιρεία «Γιαννίτσης Group».

Στην αντεπίθεση περνάει η εταιρεία «Γιαννίτσης Group», η οποία με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, κάνει λόγο για παραπληροφόρηση και αναίσχυντα ψεύδη, από μερίδα ΜΜΕ και κάποιους συμπολίτες μας, σχετικά με τα σχολικά γεύματα και την πυρκαγιά στο εργοστάσιο.

«Η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα, διότι σεβόμεθα τη νομιμότητα και πασχίζουμεγια αυτήν. Δεν ανεχόμεθα πλέον αυτήν την άθλια εκστρατεία αλλοίωσηςτης πραγματικότητας,προκειμένου να μας παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως εγκληματίες,οι όποιοι δήθεν θυσιάζουμε κάθε ιερό στο βωμό του κέρδους....», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της εταιρείας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμενα καταστήσουμεσαφές προς πάσα κατεύθυνσηότι δεν πρόκειται να ανεχθούμεάλλο τη σπίλωσή μας, την κατασυκοφάντησήμας και την επιχειρούμενη«καταδίκη» μας από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και από μερίδα συμπολιτών μας, όσοναφοράτόσο το ζήτημα της σίτισης των μαθητών από εμάς, όσο και την πυρκαγιάστην επιχείρηση και τις εγκαταστάσειςμας, η οποία διερευνάταικαι αυτή από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας μας. Λίγη αιδώς δεν βλάπτει! Η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα, διότι σεβόμεθα τη νομιμότητα και πασχίζουμεγια αυτήν. Δεν ανεχόμεθα πλέον αυτήν την άθλια εκστρατεία αλλοίωσηςτης πραγματικότητας,προκειμένου να μας παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως εγκληματίες,οι όποιοι δήθεν θυσιάζουμε κάθε ιερό στο βωμό του κέρδους. Η επιχείρησή μας και οι εκπρόσωποί τηςθα στραφούμε άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας και την προστασία των προσωπικοτήτων μας ως φυσικών προσώπων, εναντίοντου κάθε λογής συκοφάντη μας, μην ανεχόμενοι άλλο αυτήν την τραγική κατάστασηπου έχει δημιουργηθεί από την παραπληροφόρηση και τη φαυλότητα εκείνων που διασπείρουν αυτά τα αναίσχυντα ψεύδη».