MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Στο πλευρό των επαγγελματιών του Αγίου Κωνσταντίνου και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Στο πλευρό των επαγγελματιών του Αγίου Κωνσταντίνου και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Για την διακοπή των δρομολογίων και την απαξίωση του λιμανιού…

Σκληρή ανακοίνωση με το οποίο τάσσονται στο πλευρό των επαγγελματιών του Αγίου Κωνσταντίνου για την απαξίωση του λιμανιού με την κατάργηση των δρομολογίων προς Σποράδες, εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ.

«Έπεσαν εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση του λιμανιού στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, άνοιξαν οι σαμπάνιες, κόπηκαν οι κορδέλες, βγήκαν οι φωτογραφίες. Οι επαγγελματίες βασίστηκαν στις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης, χρεώθηκαν για να κάνουν ανακαινίσεις, να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα κρουαζιερόπλοια που έταξαν.

Τώρα, έχουμε σύγχρονο λιμάνι, αλλά δεν έχουμε καράβι να δέσουμε», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους που περιγράφουν και τα προβλήματα τα δικά τους. Αλλά και των αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των εργαζομένων στις βιομηχανίες.

«Στα επιχειρήματά τους ίχνος ντροπής δεν υπάρχει. Για να κρύψουν ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εφοπλιστών οι οποίοι σε αυτή τη φάση διαλέγουν πιο κερδοφόρες ακόμη ακτοπλοϊκές γραμμές, παίρνουν το καραβάκι τους και μην τον είδατε τον εφοπλιστή, επικαλούνται ότι ‘’διέκοψαν την ακτοπλοϊκή γραμμή διότι διαμαρτύρονταν κάποιοι κάτοικοι’’», σημειώνουν και διαβεβαιώνουν ότι η κοροϊδία δε θα περάσει.

Επίσης πιστοί στους αγώνες τους θα βρεθούν σήμερα Δευτέρα (3/6) στο πλευρό τους στις 19:30’ που έχει προγραμματιστεί η μεγάλη συγκέντρωση στο λιμάνι